Інтерв’ю Януковича канали покажуть у вечірньому праймі

25 Червня 2011
30293
25 Червня 2011
15:29

Інтерв’ю Януковича канали покажуть у вечірньому праймі

30293
Інтерв’ю Януковича канали покажуть у вечірньому праймі

«Інтер», «1+1», ICTV та Перший національний покажуть інтерв'ю президента Віктора Януковича у вечірньому прайм-таймі.

 

«Інтер» покаже його о 18:00.

 

На ICTV розмова з президентом транслюватиметься о 20:05 і триватиме у межах двох годин.

 

На «1+1» інтерв'ю Віктора Януковича вийде о 20:00 і триватиме годину. У цьому слоті зазвичай щовівторка виходить реаліті «Міняю жінку».

 

На Першому національному інтерв'ю вийде в межах спецвипуску «Шустер live» до Дня Конституції України. Розпочнеться воно о 21:30 і триватиме до 23:30.

 

Нагадаємо, за словами ведучого «Свободи слова» на ICTV Андрія Куликова розмова журналістів з президентом тривала дві години.

 

 

Як уже повідомляла ТК, зустріч Віктора Януковича та журналістів пройшла 24 червня. На неї були запрошені: від «Інтера» - ведучий програми «Велика політика із Євгенієм Кисельовим» Євген Кисельов, від Першого національного - ведучий «Шустер live» Савік Шустер, від «1+1» - ведучий Tkachenko.ua Олександр Ткаченко, від ICTV - ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов. Також на зустріч був запрошений головний редактор газети «Сегодня» Ігор Гужва та шеф-редактор «найрейтинговішого вітчизняного новинного сайту (за рейтингом сайту liveinternet.ru)» «Обозреватель» (obozrevatel.ua) Михайло Подоляк. Тема зустрічі - 15-та річниця Конституції України та 20-річчя Незалежності України.

 

 

P.S. Спочатку «Інтер» планував показати інтерв'ю після «Подробиць» о 20:30 (але переніс на 18:00), ICTV - о 12:05 (але переніс на 20:05).

 

«Детектор медіа»

 

Фото прес-служби президента із сайту УП

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30293
Читайте також
30.06.2011 16:07
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
40 362
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду