Інтерв’ю з Януковичем знімала команда «Інтера»

24 Червня 2011
10249
24 Червня 2011
16:56

Інтерв’ю з Януковичем знімала команда «Інтера»

10249
Інтерв’ю з Януковичем знімала команда «Інтера»

Інтерв'ю з президентом Віктором Януковичем знімала команда з телеканалу «Інтер». Про це «Детектор медіа» розповів ведучий «Свободи слова» на ICTV Андрій Куликов.

 

За його словами, далі цей відеозапис отримають інші канали, запрошені на зустріч.

 

Андрій Куликов зазначив, що це не буде спільна для всіх каналів версія. «Кожен робить матеріал на свій розсуд. Тому і тривалість, я думаю, буде різною», - зауважив він. В ефір інтерв'ю вийде 28 червня.

 

Нагадаємо, зустріч Віктора Януковича та журналістів пройшла 24 червня. На неї були запрошені: від «Інтера» - ведучий програми «Велика політика із Євгенієм Кисельовим» Євген Кисельов, від Першого національного - ведучий «Шустер LIVE» Савік Шустер, від «1+1» - ведучий «Tkachenko.ua» Олександр Ткаченко, від ICTV - ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов. Також на зустріч запрошений головний редактор газети «Сегодня» (Ігор Гужва - ТК) та шеф-редактор «найрейтинговішого вітчизняного новинного сайту (за рейтингом сайту liveinternet.ru)» «Обозреватель» (obozrevatel.ua) Михайло Подоляк. Тема зустрічі - 15-та річниця Конституції України та 20-річчя Незалежності України. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10249
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду