Янукович дає інтерв’ю таки у «Межигір’ї» (ОНОВЛЕНО)

24 Червня 2011
12566
24 Червня 2011
12:59

Янукович дає інтерв’ю таки у «Межигір’ї» (ОНОВЛЕНО)

12566
Янукович дає інтерв’ю таки у «Межигір’ї» (ОНОВЛЕНО)

Президент Віктор Янукович дає інтерв'ю телеканалам у своєму маєтку «Межигір'я». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі продакшну «Савік Шустер студія».

 

Як уже повідомляла ТК, зустріч Віктора Януковича та журналістів пройде 24 червня. На неї запрошені: від «Інтера» - ведучий програми «Велика політика із Євгенієм Кисельовим» Євген Кисельов, від Першого національного - ведучий «Шустер LIVE» Савік Шустер, від «1+1» - ведучий «Tkachenko.ua» Олександр Ткаченко, від ICTV - ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов. Також на зустріч запрошений головний редактор газети «Сегодня» (Ігор Гужва - ТК) та шеф-редактор «найрейтинговішого вітчизняного новинного сайту (за рейтингом сайту liveinternet.ru)» «Обозреватель» (obozrevatel.ua) Михайло Подоляк.

 

Тема зустрічі - 15-та річниця Конституції України та 20-річчя Незалежності України.  Відеоінтерв'ю із Януковичем вийде на телеканалах у День Конституції України 28-го червня.    

 

Нагадаємо, активісти руху «Стоп цензурі!» наполягали, щоб Янукович показав журналістам свій маєток. Янукович понад рік тому (4 червня 2010 року) дав їм таку обіцянку, але досі її не виконав.

 

(ДОДАНО)

 

Прес-секретар Януковича Дарка Чепак підтвердила інформагентству «ЛігаБізнесІнформ», що зустріч відбудеться у маєтку «Межигір'я». І припустила, що журналістам дадуть можливість вільно знімати і пересуватися резиденцією.

 

Вибір медіа, запрошених на інтерв'ю, вона пояснила так: «Ми виходили з рейтингів. В інтернеті є кілька рейтингів. Зараз ми вирішили зупинитися на «Оглядачі». Наступного разу це може бути «Українська правда», чому ні?», - сказала вона.

 

На її думку, президент має право вирішувати, з ким він хоче говорити, а з ким - ні. Інші видання, зокрема, «Українська правда» (про яку спитав журналіст агентства), матимуть можливість поставити свої питання на запланованій прес-конференції. Що ж до представників руху «Стоп цензурі!» (які починаючи з червня минулого року вимагали показати маєток Януковича), то, зауважила Чепак, від цього руху присутній Андрій Куликов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12566
Читайте також
30.06.2011 16:07
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
40 360
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
зеленому кружку
4680 дн. тому
А с чего Вы взяли, что этот фильм показывать по ТВ не хотят? Только потому, что Вы лично его давно не видели?
Виталий.
4681 дн. тому
Зеленому кружку. Не показывают "Джельсомино" потому, что это Украина в зеркале. Черное названо теперь белым, кошкам приказано лаять, а собакам мяукать. Историки лжецы. Короли дураки. Разве не Украина?
Зеленый кружок
4682 дн. тому
Недавно пересмотрел чудесный фильм о Джельсомино 1977 года.Узнал о назначении вертолетных площадок - драпать удобно.Очень символично,может и у нас пригодится.Странно,как 36 лет назад в авторитарной стране можно было снять фильм о свержении существующего государственного строя (хотя бы и детский),да еще за государственный счет,а сейчас в свободной стране его даже показывать по ТВ не хотят.
topnet
4682 дн. тому
Шеф редактор "Обозревателя" Подоляк, а главред Яворский. Первого зовут Михаил, второго - Анатолий. У вас вышло "оливье", коллеги.
Артем Соколенко
4683 дн. тому
У акції "СЦ!" була мета - "...домогтися прозорості щодо проживання Президента в резиденції «Межигір’я» в Нових Петрівцях, з приводу якої було зроблено низку журналістських розслідувань...". Не бачу нічого спільного між акцією, яку заборонили й цією поїздкою. Ну от як те Межигір'я не тули ну ніяк воно не виходить...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду