detector.media
25.06.2011 15:29
Інтерв’ю Януковича канали покажуть у вечірньому праймі

«Інтер», «1+1», ICTV та Перший національний покажуть інтерв'ю президента Віктора Януковича у вечірньому прайм-таймі.

 

«Інтер» покаже його о 18:00.

 

На ICTV розмова з президентом транслюватиметься о 20:05 і триватиме у межах двох годин.

 

На «1+1» інтерв'ю Віктора Януковича вийде о 20:00 і триватиме годину. У цьому слоті зазвичай щовівторка виходить реаліті «Міняю жінку».

 

На Першому національному інтерв'ю вийде в межах спецвипуску «Шустер live» до Дня Конституції України. Розпочнеться воно о 21:30 і триватиме до 23:30.

 

Нагадаємо, за словами ведучого «Свободи слова» на ICTV Андрія Куликова розмова журналістів з президентом тривала дві години.

 

 

Як уже повідомляла ТК, зустріч Віктора Януковича та журналістів пройшла 24 червня. На неї були запрошені: від «Інтера» - ведучий програми «Велика політика із Євгенієм Кисельовим» Євген Кисельов, від Першого національного - ведучий «Шустер live» Савік Шустер, від «1+1» - ведучий Tkachenko.ua Олександр Ткаченко, від ICTV - ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов. Також на зустріч був запрошений головний редактор газети «Сегодня» Ігор Гужва та шеф-редактор «найрейтинговішого вітчизняного новинного сайту (за рейтингом сайту liveinternet.ru)» «Обозреватель» (obozrevatel.ua) Михайло Подоляк. Тема зустрічі - 15-та річниця Конституції України та 20-річчя Незалежності України.

 

 

P.S. Спочатку «Інтер» планував показати інтерв'ю після «Подробиць» о 20:30 (але переніс на 18:00), ICTV - о 12:05 (але переніс на 20:05).

 

«Детектор медіа»

 

Фото прес-служби президента із сайту УП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY