detector.media
24.06.2011 16:56
Інтерв’ю з Януковичем знімала команда «Інтера»

Інтерв'ю з президентом Віктором Януковичем знімала команда з телеканалу «Інтер». Про це «Детектор медіа» розповів ведучий «Свободи слова» на ICTV Андрій Куликов.

 

За його словами, далі цей відеозапис отримають інші канали, запрошені на зустріч.

 

Андрій Куликов зазначив, що це не буде спільна для всіх каналів версія. «Кожен робить матеріал на свій розсуд. Тому і тривалість, я думаю, буде різною», - зауважив він. В ефір інтерв'ю вийде 28 червня.

 

Нагадаємо, зустріч Віктора Януковича та журналістів пройшла 24 червня. На неї були запрошені: від «Інтера» - ведучий програми «Велика політика із Євгенієм Кисельовим» Євген Кисельов, від Першого національного - ведучий «Шустер LIVE» Савік Шустер, від «1+1» - ведучий «Tkachenko.ua» Олександр Ткаченко, від ICTV - ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов. Також на зустріч запрошений головний редактор газети «Сегодня» (Ігор Гужва - ТК) та шеф-редактор «найрейтинговішого вітчизняного новинного сайту (за рейтингом сайту liveinternet.ru)» «Обозреватель» (obozrevatel.ua) Михайло Подоляк. Тема зустрічі - 15-та річниця Конституції України та 20-річчя Незалежності України. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY