detector.media
09.06.2011 20:24
StarLightMedia підпише угоди із «Зеонбудом» у Нацраді

Завтра, 10 червня, телевізійний холдинг StarLightMedia має намір підписати угоди з провайдером чотирьох цифрових мультиплексів (МХ-1, -2, -3, -5) - компанією «Зеонбуд» - в «урочистій атмосфері» в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Про це на брифінгу повідомив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

Як відомо, StarLightMedia об'єднує телеканали СТБ, ICTV, Новий, М1, «М2-Естрада», QTV.

 

Нагадаємо, що підписання угоди із «Зеонбудом» - одна з вимог до телекомпаній, які хочуть брати участь у конкурсі на місця в мультиплексах.

 

За даними Національної ради, наразі до регуляторного органу подано лише три заявки на загальнонаціональне мовлення та понад 30 - на регіональне та місцеве. Як писала ТК, група «1+1» подала заявки на цифровий конкурс. Група «Україна» планує подати 3 або 4 заяви на отримання місць у загальнонаціональних цифрових мультиплексах.

 

Нагадаємо, прийом заяв на участь у цифровому конкурсі розпочався 20 травня і триватиме до 20 червня. Підсумки конкурсу мають підбити до 19 серпня.

 

Для загальнонаціональних мовників на конкурс виставлено 28 каналів у чотирьох мультиплексах. У тому числі 10 каналів, де оператор зможе розповсюджувати програми з розподільчою здатністю SD або HD.

 

Для місцевих мовників на конкурс виставлено чотири вільні місця в МХ-5, а саме телевізійні канали в 167 населених пунктах, де будуть встановлені передавачі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY