Чепак пообіцяла, що журналісти зустрінуться з охороною Януковича наприкінці червня

2 Червня 2011
10282
2 Червня 2011
17:36

Чепак пообіцяла, що журналісти зустрінуться з охороною Януковича наприкінці червня

10282
Чепак пообіцяла, що журналісти зустрінуться з охороною Януковича наприкінці червня

Наприкінці червня прес-служба президента України Віктора Януковича планує зібрати круглий стіл за участі журналістів, експертів і охорони глави держави. Про це повідомила прес-секретар Віктора Януковича Дарка Чепак, коментуючи плани щодо впровадження тематичних круглих столів для журналістів, пише УНН.

 

«Згідно з планом, наприкінці червня відбудеться "круглий стіл" між журналістами і охороною Президента. Крім того, туди приїде фахівець з ОБСЄ, який поділиться міжнародним досвідом», - зазначила Дарка Чепак.

 

Прес-секретар додала, що Інститут масової інформації буде збирати журналістів, а прес-служба Президента займатиметься організацією присутності фахівців і охоронців.

 

Як писала ТК, Дарка Чепак уже раніше зазначала, що спільно з Інститутом масової інформації та ОБСЄ готує проект круглого столу з журналістами та охороною президента. Нагадаємо, після інцидентів між охороною президента і журналістами, Дарка Чепак запропонувала виробити спільні правила роботи.

 

Нагадаємо, рік тому кореспондента телеканала СТБ Сергія Андрушка під час виставки «Агро-2010» повалив на підлогу охоронець президента після того, як журналіст намагався піти за президентом по закінченні брифінгу, аби поставити запитання. Пізніше Управління державної охорони вибачилось перед журналістом за невиправдане застосування сили з боку свого працівника.

 

Останній інцидент стався 25 травня цього року під час відвідування Віктором Януковичем учбового центру з підготовки прикордонників на Черкащині між охороною Президента та журналістами 5-го каналу.

 

Окрім цього, як повідомляла ТК, Дарка Чепак запропонувала запровадити проведення тематичних прес-клубів в Адміністрації президента для вирішення актуальних проблем медіа.

 

За її словами, наразі від журналістів надходить дуже багато питань. «Я шукаю майданчик, де їх можна було б обговорити. Я запропонувала панові Лубченку, щоб під час "круглих столів" виступили не тільки члени НСЖУ, а й представники інших профспілок журналістів», - сказала Дарка Чепак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду