Чепак запросила Лубченка на розмову

30 Травня 2011
17294
30 Травня 2011
19:05

Чепак запросила Лубченка на розмову

17294
Чепак запросила Лубченка на розмову

Прес-секретар президента України Дарка Чепак запросила голову Національної спілки журналістів України Ігоря Лубченка на зустріч з приводу його відкритого листа до президента Віктора Януковича. Про це вона повідомила «Детектор медіа».

 

«Ми спробуємо знайти рішення по кожному з пунктів звернення спілки», - сказала вона. Про результати зустріч пані Чепак має намір поінформувати Віктора Януковича.

 

Нагадаємо, голова Національної спілки журналістів України Ігор Лубченко звернувся з відкритим листом до президента України Віктора Януковича, у якому навів 11 прикладів утисків свободи слова.

 

Серед них: вимкнення кабельного черкаського телеканалу «Антена-плюс», звільнення керівника Чернівецької ОДТРК Михайла Калініченка, конфлікт між редакцією сахновщинської районної газети «Колос» і районною радою (Харківська область), конфлікт редакції роздільнянської районної газети «Вперед» із засновниками (Одеська область), звільнення директора Нікопольського КП «Телерадіокомпанія "Південна зоря"» Володимира Глядченка, конфлікт між редакцією славутської міськрайонної газети «Трудівник Полісся» і міським головою (Хмельницька область), тиск на газету «Білопільщина» з боку райради  (Сумська область), відсутність перерахунку пенсій колишнім працівникам газети «Обрії Ізюмщини» (Харківська область), ненадання газеті «Овруцький голос» фінансової підтримки, передбаченої місцевими органами влади (Житомирська область), тиск місцевої влади на газету «Оржицькі вісті» (Полтавська область), звільнення керівника Національної радіокомпанії України Віктора Набруска.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17294
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Черкасщанин
4723 дн. тому
То что Лубченко идет с такими "примерами" как "вимкнення кабельного черкаського телеканалу «Антена-плюс», звільнення керівника Чернівецької ОДТРК Михайла Калініченка", не делает ему чести. На Черкасщине , да и не только все знают выше упомянуты с позволения сказать "журналистов. Они всегда жили за счет власти. которая им платила, обрехивали, уничтожали своим враньем чужой бизнес. политиков в угоду власти. А Тулуб оказался скуп - денег не дал и понеслось - закрывают, уничтожают. Да все это просто провокация, чтобы привлечь к себе внимание. Так было и с Черевком - бывшим губернатором. Пока на деньги его расскрутили - то и душителем свободы слова сделали и вором, и пресс-конференцию в Киеве давали по этому поводу. Потом дал денег и видели бы вы и слышали бы , как они его восхваляли. А стихотворение Калиниченко , посвященное Тулубу, когда тот вступил в должность - омерзительнейшая лесть! Лубченко бы сначала разобраться надо было, и не позоритьсяс такими примерами.
Хай би Дарка сама прийшла до Лубченка
4724 дн. тому
«Ми з президентом спробуємо знайти рішення по кожному з пунктів», - сказала Дарка. А презику з людьми зустрітися - западлó? Чи Дарка може щось САМА вирішувати? :)
1108
4724 дн. тому
На місті Лубченка я б не ходив. Писав до президента - подавайте мені президента. А то "за неіменієм горнічной імєєм дворніка...") Десь так...
Дарко, не соромся!
4724 дн. тому
Ні фіга це не дасть. У ВФЯ ідіосинкрозія на журналістів, які "не холуї". Як то кажуть - безнадійно. Все-таки школа ЗК дає знати.
читаДтч
4724 дн. тому
Ага. Д`Артаньяна таким же образом звали на аудиенцию...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду