Проект Найєма «Чорне та біле» вийде в ефір не раніше травня

5 Квітня 2011
16296
5 Квітня 2011
18:30

Проект Найєма «Чорне та біле» вийде в ефір не раніше травня

16296
Але цього року
Проект Найєма «Чорне та біле» вийде в ефір не раніше травня

Проект Мустафи Найєма «Чорне та біле» планується до виходу в ефір Першого національного не раніше травня цього року. Про це в коментарі ТК сказав генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

 

«Програмна сітка телеканалу наразі сформована до 9 травня, тому проект "Чорне та біле" вийде не раніше травня, - повідомив він. - Ми ще не готові до виходу. У нас є прекрасний ведучий, але хочеться, щоб і сама програма була ідеальним шедевром. Подібна ситуація в нас із культурологічним проектом». Також Єгор Бенкендорф запевнив, що програма Мустафи Найєма точно вийде в цьому році.

 

Водночас Мустафа Найєм сказав ТК, що має підстави вважати, що «ініціатива невиходу проекту не належить керівництву каналу». Від детальніших коментарів він відмовився.

 

Єгор Бенкендорф натомість зазначив, що невихід проекту не пов'язаний із цензурою.

 

Нагадаємо, ток-шоу Мустафи Найєма на Першому мало стартувати 28 березня о 20.00. Гостем першого ефіру мав стати віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко. Однак в ефірі він не з'явився, замість нього о 20:20 транслювався спеціальний випуск «Глибинного буріння». Генеральний директор каналу Єгор Бенкендорф пояснив невихід проекту тим, що наразі не готові декорації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16296
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гадалке Ксении
4777 дн. тому
Найем, на самом то деле, псевдооппозиционній.Если Бенкендорф не дурак, а он точно не дурак, то вряд ли позволит Найему конвертировать свою "оппозиционность" на першому національному. Ибо с ним Найем поступит точно также, как с Савиком.Собственно он и вікормил его на свою голову, но тем не менее оперившийся мустафа стал требовать денег, денег и денег. Худшие перспективі ожидают Бенкендорфа с єтим типом, найем кинет его подло у первого же удобного обменника- например получит грант на онлайн тв и помашет ручкой цензура мол.Так будет и с теми, кто его посватал к Бене.Муся єто мельниченко от журналистики.
Клоуны
4777 дн. тому
"Идеальный шедевр"...А что ,шедевр бывает не идеальным?То есть все щедевры делятся на идеальные и не идеальные..Клоуны
Гадалка Ксения
4777 дн. тому
Да не выйдет она никогда..Весь такой оппозиционный Наем и вдруг на таком совсем не оппозиционном канале..
Orion
4777 дн. тому
как говорится,лучше пзже да лучше.Не нужн никгда торопиться с сзданием новых программ.лучше хорошо подготовиться и действительно сделать шедевр.
Gastello
4777 дн. тому
Женя Тормоз слил инфу Бенкену шо это будет джинса. А тот на себя не хочет вешать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду