detector.media
05.04.2011 18:30
Проект Найєма «Чорне та біле» вийде в ефір не раніше травня
Але цього року

Проект Мустафи Найєма «Чорне та біле» планується до виходу в ефір Першого національного не раніше травня цього року. Про це в коментарі ТК сказав генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

 

«Програмна сітка телеканалу наразі сформована до 9 травня, тому проект "Чорне та біле" вийде не раніше травня, - повідомив він. - Ми ще не готові до виходу. У нас є прекрасний ведучий, але хочеться, щоб і сама програма була ідеальним шедевром. Подібна ситуація в нас із культурологічним проектом». Також Єгор Бенкендорф запевнив, що програма Мустафи Найєма точно вийде в цьому році.

 

Водночас Мустафа Найєм сказав ТК, що має підстави вважати, що «ініціатива невиходу проекту не належить керівництву каналу». Від детальніших коментарів він відмовився.

 

Єгор Бенкендорф натомість зазначив, що невихід проекту не пов'язаний із цензурою.

 

Нагадаємо, ток-шоу Мустафи Найєма на Першому мало стартувати 28 березня о 20.00. Гостем першого ефіру мав стати віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко. Однак в ефірі він не з'явився, замість нього о 20:20 транслювався спеціальний випуск «Глибинного буріння». Генеральний директор каналу Єгор Бенкендорф пояснив невихід проекту тим, що наразі не готові декорації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY