Корпорація UBG створює медіахолдинг

19 Жовтня 2010
23344
19 Жовтня 2010
14:30

Корпорація UBG створює медіахолдинг

23344
Корпорація UBG створює медіахолдинг

Фінансово-промислова корпорація UBG має намір створити медійний холдинг. Це випливає з оголошення про вакансію, розміщеного на job-сайтах.

 

В оголошенні йдеться про пошук директора медіа (телевізійного) проекту, а далі зазначається, що до завдань спеціаліста входитиме «створення прибуткового ТВ-медіа-холдингу».

 

Кандидатам на посаду бажано мати досвід роботи директором телеканалу або директором зі стратегічного розвитку, знати ринок зсередини та нормативну базу, розуміти систему продажів тощо.

 

«Детектор медіа» звернулася до прес-служби корпорації з проханням прокоментувати оголошення. Нам відповіли, що наразі UBG ще не готовий надати детальнішу інформацію.

 

UBG - група компаній, що об'єднує страхову компанію «Добробут», RDБанк, медичний центр «Добробут», меблеву фабрику «Матіс», групу компаній «Ініціатива», юридичну компанію «Консалтинг Групп», підприємство з виробництва будівельних матеріалів «Будівельник» та підприємство «Строймеханизація». Власник - Руслан Демчак.



 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23344
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду