У радіо «Шансон» і каналу UBC змінилися власники

15 Грудня 2010
14240
15 Грудня 2010
14:04

У радіо «Шансон» і каналу UBC змінилися власники

14240
У радіо «Шансон» і каналу UBC змінилися власники

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 15 грудня переоформила ліцензію ТОВ «Телеканал-100» (канал UBC) у звязку зі зміною власників, керівника, програмної концепції, оператора телекомунікацій і параметрів супутника.

 

У компанії змінився один з власників: замість ТОВ «Компанія Симетрія» (Київ) ним стало ТОВ «ТЛС-100» (Київ), якому належить 99,98% статутного фонду.

 

Були

Стали

ТОВ «Компанія Симетрія» (Київ) – 95%

ТОВ «ТЛС-100» (Київ) – 99,98%

Марина Михайлівна Творогова – 5%

Марина Михайлівна Творогова – 0,02%

 

Нагадаємо, ТОВ «ТЛС-100» є одним із засновників телекомпаній «Сатурн» і «Академія» з міста Буча Київської області.

 

Марина Творогова є виконувачем обов’язків директора каналу КРТ. UBC і КРТ пов’язують із заступником глави Адміністрації президента Геннадієм Васильєвим.

 

Директором замість Миколи Білоуса став Олександр Саломаха. Як писала ТК, Олександр Саломаха став гендиректором UBC ще восени 2008 року. Потім він перебував у відпустці і знову повертався до управління каналом.

 

У програмній концепції на 2 години зменшилася кількість програм власного виробництва (до 16 год/добу), на 6 годин – національного продукту (до 18 год/добу), зменшилася кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм з 21 год/добу до 15 год/добу, зявилися культурно-мистецькі програми (1 год/добу), науково-просвітницькі (3 год/добу) і фільмопоказ (2 год/добу). Компанія також зазначила в ліцензії формат- інформаційно-просвітницькій.

 

Оператором телекомунікацій замість SES Sirius AB (Швеція) стало ТОВ «СЕС Сіріус Україна» (Київ), змінилася і назва супутника: Sirius 2 на Astra 4A.

 

Також на засіданні Нацрада переоформила ліцензії ТОВ «ТРК “Шансон”» у зв’язку зі зміною організаційно-правової форми власності та назви, власників і програмної концепції.

 

Раніше ТОВ «ТРК Шансон» була ЗАТ «ТРК Лідер». Позивним компанії, як і раніше, залишається «Шансон».

 

Одним з власників компанії замість ГО «Українське молодіжне аерокосмічне об’єднання “Сузір’я”» стало ПП «Рукола консалтинг».

 

Були

Стали

ГО «Українське молодіжне аерокосмічне об’єднання “Сузір’я”» - 51%

ПП «Рукола консалтинг» - 51%

ДП ТРК «Сенс» ТОВ фірми «Февраль» - 49%

ДП ТРК «Сенс» ТОВ фірми «Февраль» - 49%

 

У програмній концепції відбулося впорядкування категорії «Інше» (розподіл на рекламу, елементи оформлення ефіру й анонси).

 

Радіо «Шансон» входить до Business Radio Group Анатолія Євтухова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14240
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду