detector.media
17.03.2011 15:52
Корпорація UBG купує телеканал UBC?

Фінансово-промислова корпорація UBG веде переговори щодо купівлі  каналу UBC. За інформацією джерел «Детектор медіа»,  корпорація має намір придбати блокуючу частку - близько 30% статутного фонду. Підписання угоди має відбутися найближчими днями.

 

Також, за інформацією джерел ТК, UBG нібито вже придбала якусь телекомпанію і хоче робити з неї дитячий канал.

 

У самій корпорації не змогли ні підтвердити, ані спростувати чутки. Піар-менеджер Уляна Гудима зазначила, що на такі питання може відповісти її безпосередній керівник, а він наразі перебуває у відпустці.

 

Директор UBC Олександр Саломаха також не дав чіткої відповіді. «У нас стан очікування. Щодо всього. Коли цей стан завершиться, тоді можна буде щось коментувати», - сказав він.

 

Неофіційні джерела на телеканалі кажуть, що із входженням нового інвестора пов'язані затримки із фінансуванням, зокрема, із виплатою заробітної платні. Попередній інвестор нібито вже відмовляється вкладати кошти самостійно, а новий ще не бажає брати участь у фінансуванні, оскільки угоду не завершено. Трудовий колектив готує листа керівництву із проханням прискорити виплату зароблених грошей.

 

Нагадаємо, як повідомляла «Детектор медіа», корпорація UBG має намір створити медіахолдинг. Це випливало з оголошення про вакансію, розміщеного на job-сайтах. В оголошенні йшлося про пошук директора медіа (телевізійного) проекту, а далі зазначалося, що до завдань спеціаліста входитиме «створення прибуткового ТВ-медіа-холдингу».

 

Тоді корпорація також не була готова надавати коментарі.

 

Власником UBC вважають Геннадія Васильєва.

 

UBG - група компаній, що об'єднує страхову компанію «Добробут», RDБанк, медичний центр «Добробут», меблеву фабрику «Матіс», групу компаній «Ініціатива», юридичну компанію «Консалтинг Групп», підприємство з виробництва будівельних матеріалів «Будівельник» та підприємство «Строймеханизація». Власник - Руслан Демчак.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY