Digital Fly Ukraine отримала ліцензію провайдера програмної послуги

23 Грудня 2009
20842
23 Грудня 2009
15:07

Digital Fly Ukraine отримала ліцензію провайдера програмної послуги

20842
Digital Fly Ukraine отримала ліцензію провайдера програмної послуги

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 грудня видала супутниковому оператору Digital Fly Ukraine (ТОВ «Діджиталфлай Юкрейн») ліцензію провайдера програмної послуги.

 

Власник компанії - ТОВ «Про-діджитал плас Юкрейн», директор - Альберт Фельдман, супутниковий ретранслятор - Thor 6, оператор телекомунікацій - STN satelitske kommunikacije d.o.o., Словенія.

 

Компанія отримала ліцензію на 17 телеканалів, з яких усі є українськими: СТБ, Новий канал, ТОНІС, М1, М2, «MTV-Україна», «Куй-ТБ»,  «24», «Рада», UBC, News One, RU Music, «КіКо», Maxxi-TV, КРТ, «Глас», O-TV.

 

Як повідомив на брифінгу в. о. голови Національної ради Андрій Мирошніченко, потенційна кількість домогосподарств, вписаних у ліцензію, становить 180 тис. Аналогічне число було взяте за основу в провайдерській ліцензії іншого супутникового оператора - «Віжн ТБ» (ТМ Viasat). Суму ліцензійного збору, який буде нарахований компанії, пан Мирошніченко не зміг назвати. У фінансово-економічному управлінні пояснили, що збір розраховуватимуть після підписання рішення, тобто не раніше 24 грудня.

 

Як уже повідомляла ТК, Digital Fly Ukraine запустила національну платформу супутникового телебачення під брендом MYtv. У контакт-центрі MYtv кажуть, що компанія пропонує один пакет каналів «Необмежений», який включає понад 80 телеканалів різної тематики. Зараз платформа працює в тестовому режимі, а повноцінна робота почнеться після введення в комерційну експлуатацію супутника Thor 6.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20842
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
brildi
5238 дн. тому
Это как понимать? Получили лицензию на 17 каналов, а предлагают 80 ? Типа, занижают стоимость лицензионного сбора?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду