detector.media
18.02.2011 12:43
НТКУ забезпечить «Пряму розмову з країною» Януковича сурдоперекладом

Національна телекомпанія України забезпечить прямий ефір з президентом Віктором Януковичем сурдоперекладом. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Як писала ТК, 25 лютого об 11:00 розпочнеться тригодинний телепроект «Пряма розмова з країною», у якому президент Віктор Янукович у прямому ефірі відповідатиме на запитання громадян. Проект транслюватимуть шість телеканалів: Перший національний, «Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна» і 5 канал.

 

Партнерами проекту є інформаційні агенції УНІАН та «Інтерфакс-Україна», а також ВАТ «Укртелеком», які приймають запитання громадян президенту.

 

Також прес-служба НТКУ наголошує, що Перший національний дублює сурдоперекладом випуски «Новин» о 15:00 та о 18:20.

 

Нагадаємо, в коментарі ТК заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман пообіцяла, що телевізійні звернення Віктора Януковича будуть титруватися. Раніше на круглому столі в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення представники майже трьох мільйонів людей з вадами слуху, закинули президенту України, що він, на відміну від президента Росії, не супроводжує свої звернення до українського народу титрами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY