На Першому вийде ток-шоу «Досвід» з Наталією Семенченко

21 Грудня 2010
22789
21 Грудня 2010
10:07

На Першому вийде ток-шоу «Досвід» з Наталією Семенченко

22789
На Першому вийде ток-шоу «Досвід» з Наталією Семенченко

Перший національний запустить нове ток-шоу «Досвід». Його виробництво здійснюватиме редакція публіцистичних та соціальних програм.  Про це ТК повідомив генеральний директор Національної телерадіокомпанії Єгор Бенкендорф.

 

За форматом, у проекті обговорюватимуться суспільні, економічні, освітні, медичні та інші теми. Програма складатиметься з трьох частин: у першій  глядачам пропонуватиметься «доступне тлумачення» проблеми, у другій гості проекту обговорюватимуть  власний досвід та шляхи її вирішення, а  у третій формуватимуться рекомендації. Вестиме проект Наталія Семенченко.

 

Планується, що у новому сезоні вона виходитиме щопонеділка о 22.00.

 

ТК вже повідомляла про проекти «Глибинне буріння», «Дорослі ігри» та «Хочу, щоб ти була», виробництво яких здійснює редакція публіцистичних та соціальних програм НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22789
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Флинт
4875 дн. тому
Главное что теперь хотя-бы понятно будет,на каком мы свете.При том,что сейчас происходит,очень нужно что бы все понимали,что нас всех ждет.Очень важно обговорить,к чему идет наша экономика пре внешнем долге 111 миллиардов.Эта тема достойна самого большого обсуждения.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду