Депутат Чечетов погрожує закрити політичне ток-шоу «Київський форум» (+ВІДЕО)

28 Жовтня 2010
21048
28 Жовтня 2010
12:30

Депутат Чечетов погрожує закрити політичне ток-шоу «Київський форум» (+ВІДЕО)

21048
Депутат Чечетов погрожує закрити політичне ток-шоу «Київський форум» (+ВІДЕО)

Народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов пригрозив закрити ток-шоу «Київський форум», яке виходить на КДР ТРК. Як повідомили ТК у редакції програми, про це він заявив у прямому ефірі під час обговорення теми «Секонд-хенди під прицілом: чи зникне дешевий одяг зі столичного ринку?».

 

Після того, як Михайло Чечетов почав переводити дискусію у політичне русло, ведуча Рена Назарова позбавила його слова, на що депутат відповів: «Прийшов народний депутат Чечетов, а ви безцеремонно закрили йому рота. Я боюсь, що поборники захисту слова можуть закрити вашу передачу. Якщо народному депутату в ефірі не дають говорити, то що це за передача?! І я буду змушений ще руки підняти, щоб закрили передачу», - обурився він.

 

У свою чергу ведуча програми зауважила, що вона як автор і журналіст ток-шоу буде самостійно визначати, кому давати і кому не давати слово, тим паче, що темою ефіру є виключно соціальні питання.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21048
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Cемен
4935 дн. тому
Бабай, справи у ПР досить таки хренові якщо їхнім глашатаєм призначено такого м...ка як Чечетов.
babay
4936 дн. тому
Бідолашна Партія Регіонів: коли супротивники підставляють - це зрозуміло, але коли свої ж - то це вже сумно... Наступного разу, коли Президент запитуватиме про випадки тиску на журналістів - покажіть йому це відео, де пан Чечетов відверто висловлює свою позицію про те, що нардеп - це вища істота, яка має право казати що захоче і коли захоче, а хто заважатиме - того закриють.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду