5 канал шукає ідеї, сценарії та обличчя для соціально-аналітичних ток-шоу

15 Вересня 2010
9379
15 Вересня 2010
17:33

5 канал шукає ідеї, сценарії та обличчя для соціально-аналітичних ток-шоу

9379
5 канал шукає ідеї, сценарії та обличчя для  соціально-аналітичних ток-шоу

5 канал оголошує про пошук ідей, сценаріїв та облич для лінійки соціально-аналітичних ток-шоу, які планує запустити у праймі буднів. Про це ідеться в релізі прес-служби 5-го каналу.

 

Пілоти програм, синопсиси сценаріїв, ідеї канал просить надсилати поштою (вул. Електриків, 26, м. Київ, Україна, 04176)  та на e-mail адресу (svytt@5.ua). Авторам відібраних ідей, сценаріїв, пілотів програм канал запропонує співпрацю.

 

Як було повідомлено раніше, канал підписав угоду про продовження співпраці з Анною Безулик, також ведуться переговори з кількома телевізійними студіями про запуск нових проектів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9379
Теги:
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
или-или
4981 дн. тому
Я так считаю, человек уже официально принятый на работу всегда менее эффективен, чем ищущий место под солнцем. Так же как выбор между сотрудником киевлянином и приезжим, в моей практике, чаще в пользу приезжего. А молодые да ранее нынче бывают очень даже ничего))) так что присоединяюсь к вере в лучшее.
Future
4981 дн. тому
Абзац номер 2 вижу - "Авторам відібраних ідей, сценаріїв, пілотів програм канал запропонує співпрацю" Только настораживает такой порядок . Лучше бы вначале набирать сценаристов (опытных, разумных) и заключать с ними договоры, а потом уже требовать с этих сценаристов идеи. а не наоборот. А то получается - вы нам идеи - а мы вам, быть может, контракт предложим. Такое объявление может заинтересовать или ооочень молодых да ранних ребят, которым не на что рассчитывать. Или совершенно отчаявшихся сценаристов. в любом случае, вряд ли это хорошая практика для уважаемого телеканала. Хотя может и не кинут. мы ж оптимисты, будем верить в лучшее:)))%))
Или-или
4981 дн. тому
так никто и не говорит что идея не может быть запатентованой, они же вроде от спывпрацы не отказываются, абзац №2
Future
4981 дн. тому
нуу, лучше чтоб сценарий лежал себе на тумбочке и ждал своего часа, чем чтоб он был нагло использован без выгоды для автора. как считаете? где гарантии? можно ведь встретиться с человеком, подписать какой-то договор, обсудить все условия.. или просто официально набрать опытных сценаристов, и с них уже требовать идеи. А не просто - присылайте идеи, а мы вас за это кинем. Вероятно, можно ж найти какой-то более выгодный для ВСЕХ способ, мм?
Или-или
4981 дн. тому
идея, пилот, сценарий пишется и присылается, или просто складывается в тумбочку возле кровати. Каждый в праве выбирать.
Future
4981 дн. тому
Наивный вопрос - как человеку быть уверенным, что все это не украдут?? ничего не имею против 5 канала и верю в их порядочность, но на остальных кидают нередко. так вот - как человеку знать, что его идею не возьмут , не разработают на ее основе "совершенно новый продукт", и не пошлют человека куда подальше. Как мне однажды сказали - да, идею вы придумали, но заслуга небольшая - они, идеи, и так витали в воздухе! так что всем спасибо все свободны. Народ, как защититься?
Игорь
4981 дн. тому
- "Школа начинающего зернотрейдера" - Аналитическая программа "Зерно и люди" - Ток-шоу "Не хлебом единым"... Идей просто до фига !!!....
Игорь
4981 дн. тому
"Аукцион зерновых культур" - на профильном канале ! :)))))))
kia
4982 дн. тому
"Пілоти програм, синопсиси сценаріїв, ідеї канал просить надсилати поштою (вул. Електриків, 26, м. Київ, Україна, 04176) та на e-mail адресу (svytt@5.ua)." ДРУГИМИ СЛОВАМИ: СПИОНЕРИМ ИДЕЮ, А ВОПЛОЩАТЬ В ЕЕ В ЖИЗНЬ БУДУТ НАШИ ШЛЕПЕРЫ.
Таня
4982 дн. тому
О, круто!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду