Перший канал запустить проекти про МВС, прикордонну службу та життя нацменшин

21 Грудня 2010
17368
21 Грудня 2010
10:44

Перший канал запустить проекти про МВС, прикордонну службу та життя нацменшин

17368
Перший канал запустить проекти про МВС, прикордонну службу та життя нацменшин

У новому сезоні на Першому національному вийде сім нових проектів, відзнятих на замовлення каналу. Про це ТК розповів генеральний директор Національної телерадіокомпанії Єгор Бенкендорф.

 

Зокрема, ТОВ «ЄС Продакшн група» вироблятиме пізнавальну програму  про розвиток та встановлення української залізниці. Проект виходитиме щоп'ятниці.

 

Окрім цього, на каналі вийде програма про видатних особистостей світу «Персона». Передбачається, що вона транслюватиметься два рази на місяць. Вестиме проект Олена Ракіна.

 

Також спільно з МВС України вийдуть проекти «Право на захист» про діяльність працівників внутрішніх органів та «Темний силует»  - кримінально-інформаційний проект журналістських розслідувань, який розкриватиме економічні та побутові злочини. Останній вестиме керівник Центру громадських зв'язків ГУ МВС у місті Києві Володимир Поліщук.

 

«Вік-TV» вироблятиме для каналу  інформаційно-аналітичну програму про «будні прикордонної служби» -  «Кордон держави». Планується, що вона виходитиме в ефір два рази на місяць. А ТРК «АІТІ» на замовлення каналу створить культурно-мистецький проект про життя національних меншин «Хай щастить».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17368
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
телек
4881 дн. тому
Какой ужас! Эти проекты создаются на тендерные деньги той же зализници и МВС и не один год. Как вы все надоели. А еще в новом сезоне смотрите - рекламные паузы и новости спорта
гражданин Украины
4881 дн. тому
Хорошо,тепреь будем знать что делать и кому звонить,если понадобится.А то ночи длинные а дни короткие,а гости из ближнего и дальнего зарубежья все ползут и ползут в Киев.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду