detector.media
16.12.2010 11:34
Сьогодні – останній ефір шоу Ларрі Кінга. Гостя тримають в таємниці

16 грудня, у четвер, Ларрі Кінг завершує кар'єру ведучого шоу Larry King Live, яке 25 років виходило в ефірі каналу CNN. Канал не розкриває, хто стане останнім співбесідником Ларрі Кінга, і обіцяє зробити сюрприз як для самого ведучого, так і для глядачів. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Протягом 25 років учасниками шоу Larry King Live були  всі президенти США, починаючи з Річарда Ніксона, відомі політики, зірки спорту, шоу-бізнесу, зокрема, президент ПАР Нельсон Мандела, нинішній прем'єр-міністр Росії Володимир Путін. Загалом за свою кар'єру Ларрі Кінг взяв більше ніж 40 000 інтерв'ю в найвідоміших особистостей країни. У попередньому випуску, 15 грудня, гостем студії стала зірка екрану та сцени Барбара Стрейзанд.

 

Нагадаємо, офіційно про закриття свого ток-шоу Ларрі Кінг оголосив у червні 2010 року. Представники CNN відзначали, що рішення про закриття проекту прийняли після зниження рейтингів програми і сімейних негараздів пана Кінга. Сам Ларрі незадоволений тим, що його відсунули від висвітлення останніх виборів. За словами ведучого, він залишиться на каналі CNN і буде вести спеціальні проекти, приурочені до важливих національним і міжнародним подіям.

 

Справжнє ім'я Ларі Кінга - Лоренс Гарві Зайгер, він народився у змішаній американсько-єврейській родині в Нью-Йорку в районі Бруклін. Після закінчення школи відразу почав працювати на різних роботах, але завжди мріяв потрапити на радіо, через що й переїхав до Флориди. У Флориді Лоренсу вдалося отримати місце диск-жокея на одній із радіостанцій, перший раз він вийшов в ефір 1 травня 1957 року. Саме тут за порадою свого менеджера він змінив ім'я на більш американське Ларрі Кінг.

 

У 1960 Ларрі Кінг почав вести власну програму на телебаченні в Майамі та писав коментарі до місцевої газети. Коли у 1970-му Кінга звинуватили у фінансових маніпуляціях, він не виходив в ефір протягом декількох років: здебільшого писав газетні коментарі. А в 1978 повернувся в ефір з новою програмою «Ларрі Кінг в прямому ефірі». Це шоу увійшло в Книгу рекордів Гіннеса як програма, яка найдовше проіснувала з однією назвою, ведучим і виходила в один і той же час.

 

Як повідомлялося раніше, ток-шоу у вечірньому праймі СNN замість Ларрі Кінга вестиме британський журналіст і телеведучий Пірс Морган. Назва нової передачі поки невідома, на CNN відзначають лише, що це будуть «відверті і глибокі бесіди з ньюзмейкерами».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY