«Той, хто бив, проговорився: "Це тобі привіт від голови» (КОМЕНТАР ЩОДО ПРИЧИН ПОБИТТЯ КРИМСЬКОГО ЖУРНАЛІСТА)

6 Грудня 2010
16539
6 Грудня 2010
13:23

«Той, хто бив, проговорився: "Це тобі привіт від голови» (КОМЕНТАР ЩОДО ПРИЧИН ПОБИТТЯ КРИМСЬКОГО ЖУРНАЛІСТА)

16539
«Той, хто бив, проговорився: "Це тобі привіт від голови» (КОМЕНТАР ЩОДО ПРИЧИН ПОБИТТЯ КРИМСЬКОГО ЖУРНАЛІСТА)

Колектив газети «Зоря Тарханкуту» заявила про побиття власкора Сергія Антипенка, який одночасно є депутатом Чорноморської селищної ради Криму від Партії регіонів. Цю інформацію інформагенції УНІАН «Детектор медіа» підтвердила головний редактор видання Ірина Хроль.

 

Напад на Сергія Антипенка стався 1 грудня приблизно о 6 ранку, коли той виходив зі свого під`їзду - троє невідомих почали бити його металевими палицями, намагаючись збити з ніг. Сергію вдалося вирватися і вихопити пневматичну зброю, після чого зловмисники відступили. Постраждалому накладені шви на голові, зафіксовано побиття руки, побої по всьому тілу.

 

Як розповіла Ірина Хроль, вона разом з Сергієм Антипенком є засновниками газети «Зоря Тарханкут», на сторінках якого друкувалися викривальні статті про сільського голову Сергія Кривобокова. Саме з цими публікаціями Ірина Хроль і пов'язує напад на її колегу.

 

 «В цій газеті протягом півроку ми писали про порушення в Чорноморській селищній раді Криму, які пов'язані з земельним законодавством, з грішми, роздачею землею без рішень сесій. Це вже давно нагніталося, один з тих,  хто бив, проговорився "Це тобі привіт від голови". А напередодні його заступник, колишній голова адміністрації йому (Сергію Антипенку - ТК) теж закинув "Ти допишешся". Тільки з цим і пов'язуємо. Наша газета єдина, в якій публікувалися усі ці документи прямим текстом», - говорить пані Хроль.

 

Також головред газети повідомила, що двома тижнями раніше була здійснена спроба нападу на її квартиру.

 

За словами пані Хроль, заяву про побиття було направлено в міліцію відразу після інциденту, а сьогодні, 6 грудня, Сергія Антипенка викликали в прокуратуру для з'ясування обставин. Сергій Кривобоков, за інформацією головного редактора «Зорі Тарханкуту», пішов у відпустку до кінця грудня: «Хто його знає, де він зараз», - говорить Ірина Хроль.

 

ТК намагається отримати коментар від Сергія Антипенка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16539
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду