Інцидент з побиттям журналіста кримської газети «Зоря Тарханкуту» розглянуть на сесії райради

13 Грудня 2010
12401
13 Грудня 2010
10:55

Інцидент з побиттям журналіста кримської газети «Зоря Тарханкуту» розглянуть на сесії райради

12401
Інцидент з побиттям журналіста кримської газети «Зоря Тарханкуту» розглянуть на сесії райради

Випадок щодо нападу і побиття журналіста газети «Зоря Тарханкуту» та депутата селищної ради від Партії регіонів Сергія Антипенка розглянуть на запланованій у Чорноморському районі позачерговій сесії райради, присвяченій обговоренню криміногенної ситуації. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на головного редактора видання Ірину Хроль.

 

Рішення про позачергову сесію ініційоване на розширеному засіданні виконкому Чорноморської районної організації Партії регіонів.

 

Зазначимо, що звернення депутатів Чорноморської райради буде адресовано голові ВР АРК Володимиру Константинову, постійному представнику президента України в Криму Віктору Плакіді, першому заступнику представника уряду автономії Павлу Бурлакову та прокурору АРК Степану Молицькому.

 

За словами Ірини Хроль, останні події у районі, серед яких побиття журналіста-депутата, спалення машин та спроби пограбування квартир, свідчать про нову «пікову фазу» «земельного дерибану» в Чорноморському районі та спроби криміналу залякати видання, що публікує матеріали на цю тему.

 

Як повідомляла ТК, напад на Сергія Антипенка стався 1 грудня приблизно о 6 ранку, коли той виходив зі свого під`їзду: троє невідомих почали бити його металевими палицями, намагаючись збити з ніг. Сергію вдалося вирватися і вихопити пневматичну зброю, після чого зловмисники відступили. Ірина Хроль пов'язує напад на її коллегу з викривальними публікаціями про сільського голову Сергія Кривобокова. За фактом того, що сталося, порушено кримінальну справу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду