На Кіровоградщині справу про побиття журналістів «Городского курьера» передали до суду

11 Вересня 2010
22052
11 Вересня 2010
11:08

На Кіровоградщині справу про побиття журналістів «Городского курьера» передали до суду

22052
На Кіровоградщині справу про побиття журналістів «Городского курьера» передали до суду

Справа про побиття редактора олександрійської газети та редактора й телеоператора ТОВ ТРК «Контакт-ЛТД» передано до суду. Про це повідомляє інтернет-видання  «Кіровоград.proUA.com» з посиланням на прокурора Кіровоградської області Олега Левицького.

 

За словами прокурора, обвинуваченому бізнесмену інкримінується діяння за трьома статтями Кримінального кодексу, зокрема - за перешкоджання професійній діяльності журналістів та хуліганство. 

 

Прокурор області також запевнив, що й надалі факти перешкоджання діяльності працівників ЗМІ в області будуть припинятися жорстко.    

 

Сутичка між місцевим бізнесменом та представниками засобів масової інформації: редактором газети «Городской курьер» та редактором і телеоператором ТОВ ТРК «Контакт-ЛТД» відбулася22 липня в Олександрії.

 

Журналісти намагалися з'ясувати законність реконструкції тротуарів біля торгового центру у середмісті, яку проводив згаданий приватний підприємець, що призвело до конфлікту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22052
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду