Редактор «Коломийського вісника» сумнівається, що міліція затримала винуватців його побиття

22 Липня 2010
13695
22 Липня 2010
09:52

Редактор «Коломийського вісника» сумнівається, що міліція затримала винуватців його побиття

13695
Редактор «Коломийського вісника» сумнівається, що міліція затримала винуватців його побиття

Міліція завершила розслідування та направила до суду кримінальну справу за фактом побиття і заподіяння тяжких тілесних ушкоджень редактору міської газети «Коломийський вісник» Василю Дем'яніву. Про це повідомив керівник Центру зв'язків з громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області Василь Гультайчук, пише  УНІАН.

 

За його словами, до кримінальної відповідальності притягується двоє осіб, які раніше вже були засуджені за скоєння крадіжок, та ще один мешканець Коломиї. Досудовим слідством встановлено причетність цих осіб до скоєння низки пограбувань громадян. Одного із підозрюваних у  співучасті у злочині розшукували за межами Івано-Франківщини, і нещодавно 36-річного мешканця Коломиї було затримано, зараз він перебуває під вартою.

 

Однак  у коментарях виданню сам потерпілий пан Дем'янів висловив сумнів у тому, що затримані винуватці його побиття.

 

«Із першим затриманим мені робили очну ставку, і я його не впізнав. З другим затриманим мені чомусь не зробили очної ставки. Я роблю висновок, що в міліції хочуть із цього злочину зробити побутовий. Я десять днів тому зняв гіпс. Міліція не дослідила, яким предметом мене побили», - сказав він.

 

На його думку, злочинці йшли не на пограбування: «У них був замовник, і я це пов'язую із професійною діяльністю. Розумію, що така версія для міліції буде «висяком». На побутове пограбування легше списати. Я не хочу, щоб через мене були покарані невинні люди. Справжні злочинці мають бути покарані».

 

Як повідомляла ТК, 25 березня Василь Дем'янів біля дому припарковував авто, коли на нього напали невідомі і жорстоко побили. Медики обласної клінічної лікарні реанімаційного відділення поставили діагноз черепно-мозкова травма та провели операцію. За фактом порушено кримінальну справу. Триває розслідування і з'ясування осіб, які скоїли напад. Член Президії обласної організації НСЖУ Ганна Гелеван пов'язує напад на Василя  Дем'яніва  з його журналістською діяльністю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду