detector.media
06.12.2010 13:23
«Той, хто бив, проговорився: "Це тобі привіт від голови» (КОМЕНТАР ЩОДО ПРИЧИН ПОБИТТЯ КРИМСЬКОГО ЖУРНАЛІСТА)

Колектив газети «Зоря Тарханкуту» заявила про побиття власкора Сергія Антипенка, який одночасно є депутатом Чорноморської селищної ради Криму від Партії регіонів. Цю інформацію інформагенції УНІАН «Детектор медіа» підтвердила головний редактор видання Ірина Хроль.

 

Напад на Сергія Антипенка стався 1 грудня приблизно о 6 ранку, коли той виходив зі свого під`їзду - троє невідомих почали бити його металевими палицями, намагаючись збити з ніг. Сергію вдалося вирватися і вихопити пневматичну зброю, після чого зловмисники відступили. Постраждалому накладені шви на голові, зафіксовано побиття руки, побої по всьому тілу.

 

Як розповіла Ірина Хроль, вона разом з Сергієм Антипенком є засновниками газети «Зоря Тарханкут», на сторінках якого друкувалися викривальні статті про сільського голову Сергія Кривобокова. Саме з цими публікаціями Ірина Хроль і пов'язує напад на її колегу.

 

 «В цій газеті протягом півроку ми писали про порушення в Чорноморській селищній раді Криму, які пов'язані з земельним законодавством, з грішми, роздачею землею без рішень сесій. Це вже давно нагніталося, один з тих,  хто бив, проговорився "Це тобі привіт від голови". А напередодні його заступник, колишній голова адміністрації йому (Сергію Антипенку - ТК) теж закинув "Ти допишешся". Тільки з цим і пов'язуємо. Наша газета єдина, в якій публікувалися усі ці документи прямим текстом», - говорить пані Хроль.

 

Також головред газети повідомила, що двома тижнями раніше була здійснена спроба нападу на її квартиру.

 

За словами пані Хроль, заяву про побиття було направлено в міліцію відразу після інциденту, а сьогодні, 6 грудня, Сергія Антипенка викликали в прокуратуру для з'ясування обставин. Сергій Кривобоков, за інформацією головного редактора «Зорі Тарханкуту», пішов у відпустку до кінця грудня: «Хто його знає, де він зараз», - говорить Ірина Хроль.

 

ТК намагається отримати коментар від Сергія Антипенка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY