Discovery розриває відносини з «Тріоланом»?

11 Листопада 2010
18726
11 Листопада 2010
19:23

Discovery розриває відносини з «Тріоланом»?

18726
Discovery розриває відносини з «Тріоланом»?

Пакет каналів Discovery зник з переліку програм, які пропонує абонентам група компаній «Тріолан». Про це зазначено в повідомленні на сайті провайдера.

 

«Канали Discovery пішли на поводі в компанії "Воля" і виставили неприйнятні умови. У зв'язку із цим відбуваються заміни каналів Discovery на канали TV 1000 Action, Viasat Nature, RTG, RBK, English Club. Дата повернення каналів Discovery до пакету "Стандарт" залежить від того, наскільки швидко керівництво представника цих каналів в Україні зрозуміє, що втратили дохід через найвірогідніше корумпованого співробітника», - йдеться в повідомленні на сайті triolan.tv.

 

Нагадаємо, що компанія «Воля» звернулася до Discovery з листом, у якому повідомила про намір 31 грудня вимкнути канали Discovery, якщо ті не вживатимуть заходів щодо провайдерів, які надають недостовірну звітність по абонентах (ішлося про «Тріолан»).

 

Президент компанії «Воля» Сергій Бойко, відповідаючи на запитання журналістів на зустрічі 10 листопада, зазначив, що «Воля» отримала від Discovery лист, у якому повідомляється про намір правовласника розірвати відносини з групою компаній «Тріолан». «Гадаю, Discovery почув позицію ринку щодо провайдерів, які надають недостовірну звітну інформацію і порушують права правовласників програм», - сказав він.

 

ТК поцікавилася в Discovery Networks, чи справді компанія розриває відносини з «Тріоланом» та з яких причин. Віце-президент з каналів Discovery Networks на ринках, що розвиваються, Пол Веллінг відповів, що не коментує комерційні відносини. «Але ми можемо підтвердити, що все ще перебуваємо на стадії перемовин із представниками групи компаній "Тріолан", які стосуються мовлення наших каналів на їхній платформі. Ми сподіваємося, що ситуацію, що склалася, буде незабаром вирішено».

 

Він також додав, що канали з пакету Discovery, в тому числі Discovery Channel і Animal Planet, доступні для глядачів в Україні і продовжують своє мовлення у мережах усіх основних кабельних та IPTV операторів, а також на платних супутникових платформах на території всієї країни.

 

Нагадаємо, раніше українські провайдери звинуватили «Тріолан» у демпінгу і заниженні кількості абонентів у звітах. Водночас генеральний директор компанії «Тріолан» Вадим Сидоренко заявив, що влітку «Воля» посилила тиск на дистрибуторів телепрограм, погрожуючи їм розірвати відносини у випадку, якщо ті продовжать співпрацю з «Тріоланом». Угоди з «Тріоланом», зокрема, 2 серпня розірвав «Віасат-Україна» (дистрибутор каналів Viasat). Директор цієї компанії Андрій Буренок це підтвердив, не називаючи причину, але уточнив, що не пов'язує таке рішення з тиском «Волі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18726
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Barnie
4912 дн. тому
А вот и представители Триолана объявились - и виноватой оказалась естественно Воля) Имхо, Воля как раз переросла 90-е, а вот Триолан всё ещё остался на том же уровне, и вся его модель бизнеса построена на занижениях отчетности и попытках сэкономить на персонале. Эта тактика хороша для 90-х, но в 2000-е она уже не так жизнеспособна))
Триолан
4912 дн. тому
А оцените цинизм Пола Веллинга: "канали з пакету Discovery, в тому числі Discovery Channel і Animal Planet, доступні для глядачів в Україні і продовжують своє мовлення у мережах усіх основних кабельних та IPTV операторів". Это он унизил Триолан исключив его из списка основных операторов? Или не владеет ситуацией? Или лжет?
Триолан
4912 дн. тому
У Воли беда, десятки миллионов ввалили в тюнеризацию Украины. Миллионы ввалили что бы откупиться от чиновников за издевательство над дедушками и бабушками, которых заставляли брать эти тюнера в аренду. Ну и себе карманы набили из денег западных инвесторов. Теперь с них шапки снимают. И вспомнили хозяева Воли девяностые, вспомнили, как ИВК и КТМ на абордаж брали и поперли на Триолан. Да сноровки той уж нет. И на дворе не девяностые.
wstrok
4912 дн. тому
Супер, наконец-то Воля установит "честные" правила игры для всего рынка руками дистрибюторов. Интересно, а что Воля потребует от Торсата?
TV-profi
4912 дн. тому
Пострадали как всегда, абоненты. Которые покупали именно такой пакет программ, а их даже не предупредили заранее, как указано в договоре!!! А деньги берет ТРИОЛАН наперед, т.е. услуга оказалась не оказана, но проплачена... А знаете, что отвечают, девочки-отвечалки в кол-центре?!! Цитирую:" У Дискавери сейчас технические проблемы с вещанием , как только они их решат, мы сразу включим их в пакет". 4 дня вообще было пусто на этих частотахю То , что появилось, естественно , НЕРАВНОЦЕННАЯ замена. А где в этой ситуации НацРада, как "контролюючий орган" с утвержденным перечнем каналов в лицензиях!!!!
Виталий
4912 дн. тому
Триолан - наполовину воровской, нелегальный провайдер. В бытность моего абонентства они даже договор со мной пытались заключить на ксерокопии!!! бланка с печатью. Кроме того, ведут кабель "абы-як"! Просто по стене. Паутина! Пусть Воля немного дороже, НО - кабель кладут бухтами, никаких подрывов и т. д. В сервис. центре всегда ответят. И мастера вызываешь - на след. день он в квартире!А не ждешь его неделями!
Игорь
4912 дн. тому
"Триолан" в своём репертуаре - белое назвать черным и наоборот. Их поймали на практически воровстве. Причем ситуация настолько ясна и понятна, что оправдываться им нечем. Кроме как обвинить само Дискавери в лице каких неназванных сотрудников в коррупции :) Дескать, сотрудники Дискавери, по-мнению Триолана, взяли взятку у Воли и сами же отказались от сотрудничества с честнейшим Триоланом ?... Так ? Да ? И на кого эта глупость рассчитана ? Триолану нужно понять, что сейчас не начало 90-х годов прошлого века. Что бизнес уже давно строится по-другому. И что за красивым фасадом давно нужно иметь не воровские схемы, а стабильные и законные принципы работы. Без обмана клиентов и партнеров.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду