Пашаєва і Трубачову не візьмуть на СТБ після скорочень

15 Жовтня 2010
20741
15 Жовтня 2010
19:22

Пашаєва і Трубачову не візьмуть на СТБ після скорочень

20741
Пашаєва і Трубачову не візьмуть на СТБ після скорочень

Після скорочень працівників інформаційно-аналітичної програми «Вікна-новини» на СТБ не всі будуть прийняті назад на роботу. Про це ТК дізналася з достовірних джерел на каналі.

 

За даними джерел, назад у «Вікна» не будуть прийняті журналіст Осман Пашаєв і випусковий редактор Маргарита Трубачова. Канал цю інформацію офіційно не підтверджує.

 

Осман Пашаєв, який зараз перебуває у відпустці, нічого про це не знає і буде готовий прокоментувати ситуацію в понеділок.

 

Як раніше казав у коментарі ТК заступник генерального директора СТБ Олексій Мустафін, з кожним співробітником обговорюватимуть працевлаштування індивідуально. «Ми хочемо підвищити особисту відповідальність випускового редактора за ефір. Також ми відмовляємося від розподілу на кореспондентів і спецкорів, оскільки бачимо, що на практиці ця схема себе не виправдовує і позначається на зниженні продуктивності спецкорів», - розповідав він про нову структуру.

 

Як писала ТК, керівництво СТБ вирішило провести на каналі реорганізацію і 28 вересня видало наказ про скорочення працівників інформаційно-аналітичної програми «Вікна-новини». При цьому прес-служба СТБ запевнила, що «Вікна» залишаться в ефірі каналу у тих самих слотах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20741
Читайте також
04.01.2011 14:23
Осман Пашаєв, «Українська правда»
27 496
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Газетний
4941 дн. тому
Люди, залишіть на роботі Маргариту Трубачову...
Сергей Гузь
4942 дн. тому
Вот только не нужно из Мустафина делать борца за свободу слова.
Вікнівець
4942 дн. тому
А ми не за Мустафіна переймаємося, а за те, що із його звільненням (до якого доклали руку Пашаєв з його гоп-компанією) станеться з новинами. Чи вже стається... Це вам не котика зацензурувати!
Сергій Гузь
4942 дн. тому
Якщо хтось профнепридатний, то треба влаштовувати атестацію на відповідність займаній посаді. Тоді це буде чесне звільнення. Ті, хто сьогодні зловтішаються з приводу звільнень завтра самі опиняться в цій ситуації. Подивіться на "Інтер" - там це відбувалось неодноразово, у тому числі і за часів Мустафіна. За нього найменше варто перейматись.
Топ
4942 дн. тому
От цікаво, а кому на СТБ урізали зарплату?
Вже не глядач
4943 дн. тому
Як вже укрТБ задовбло скороченнями. Т.зв. "топ-менеджери" тільки й мають розуму, що скорочувати, урізати зарплати, переводити усіх на гонорарну основу і крутити паскудні москальські серіали. Гнилі провінціали й дріб'язкові жлоби!
Пивочленампрофспілки
4943 дн. тому
Правильно каже Гузь. На здавайтесь! Краще, щоб "Вікна" взагалі закрили, аніж звільнили профспілкового діяча!!!
Злой
4943 дн. тому
Бородянскому давно было нужно выгнать Пашаева как профнепригодного. Зрители только порадовались бы
Телевізійник
4943 дн. тому
Де був Гузь, коли ці "активісти" їли Мустафіна? З'їли. Пораділи. Тепер отримали по повній програмі. Бо все це "свято непослуху" можливо було лише під прикриттям Олексія Рафаїловича. Тільки не розуміли цього "активісти". А тепер чого руками вимахувати... "Потерявши голову, по волосам не плачут", як кажуть наші північні сусіди
Гусь
4943 дн. тому
Що трапилося, Сірожа? Звільняють Червакову (очільницю профспілки на СТБ)? Федорів (колишню очільницю профспілки)? Пашаєв давно відчуває себе діячем загальноукраїнського масштабу. І СТБ в цьому йому лише допоможе
Сергій Гузь
4944 дн. тому
Колеги з СТБ, не здавайте своїх профспілкових активістів! Це на 100% призведе до програшу в кінцевому результаті. Яке б не було у кожного особисте ставлення до лідерів профспілок - ніколи не погоджуйтесь, щоб їх звільняли. Вони намагаються покращити ваші умови праці або виборюють справжню свободу слова. Власники завжди робитимуть такі звільнення під приводом реорганізацій. На будьте наївними або ж конформістами.
satyr
4944 дн. тому
"телетріумфом" йому (Бородянському) би в сраку!....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду