Прес-служба СТБ: «Вікна-новини» залишаться в ефірі

1 Жовтня 2010
23587
1 Жовтня 2010
12:24

Прес-служба СТБ: «Вікна-новини» залишаться в ефірі

23587
Прес-служба СТБ: «Вікна-новини» залишаться  в ефірі

«Вікна-новини» залишаться в ефірі СТБ у тих слотах, де й виходять. Про це ТK сказали у прес-службі каналу.

 

Нагадаємо, за інформацією джерел ТК, керівництво СТБ для підвищення ефективності вирішило провести на каналі реорганізацію і в зв'язку з цим 28 вересня видало наказ про скорочення працівників інформаційно-аналітичної програми «Вікна-Новини».

 

«Ми намагатимемось, щоб  скорочення були мінімальними. Телеканал працює за КЗПП і крім того, ми завжди даємо можливість людям проявити себе, тому їм, у будь-якому випадку, будуть запропоновані інші позиції на каналі», - йдеться у повідомленні прес-служби. При цьому прес-служба не уточнює, з якими саме журналістами нові угоди не підписуватимуть.

 

Заступник генерального директора каналу і колишній шеф-редактор новин СТБ Олексій Мустафін у коментарях ТК зазначив, що питання щодо подальшого працевлаштування вирішуватиметься з кожним співробіником індивідуально.

 

Як вже повідомляла ТК, СТБ перебудовує структуру департаментів інформаційно-аналітичного мовлення та продакшна. За словами Олексія Мустафіна, який нещодавно прийняв пропозицію очолити новостворений напрямок документально-публіцистичних програм каналу, нині триває формування і цього нового підрозділу, до якого, можливо, увійде частина команди новин. «Ми хочемо підвищити особисту відповідальність випускового редактора за ефір. Також ми відмовляємося від розподілу на кореспондентів і спецкорів, оскільки бачимо, що на практиці ця схема себе не виправдовує і позначається на зниженні продуктивності спецкорів», - говорить Мустафін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23587
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Idle-pro
4957 дн. тому
а на якому каналі чи продакшині тепер буде центр координації новин холдингу пінчука?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду