detector.media
15.10.2010 19:22
Пашаєва і Трубачову не візьмуть на СТБ після скорочень

Після скорочень працівників інформаційно-аналітичної програми «Вікна-новини» на СТБ не всі будуть прийняті назад на роботу. Про це ТК дізналася з достовірних джерел на каналі.

 

За даними джерел, назад у «Вікна» не будуть прийняті журналіст Осман Пашаєв і випусковий редактор Маргарита Трубачова. Канал цю інформацію офіційно не підтверджує.

 

Осман Пашаєв, який зараз перебуває у відпустці, нічого про це не знає і буде готовий прокоментувати ситуацію в понеділок.

 

Як раніше казав у коментарі ТК заступник генерального директора СТБ Олексій Мустафін, з кожним співробітником обговорюватимуть працевлаштування індивідуально. «Ми хочемо підвищити особисту відповідальність випускового редактора за ефір. Також ми відмовляємося від розподілу на кореспондентів і спецкорів, оскільки бачимо, що на практиці ця схема себе не виправдовує і позначається на зниженні продуктивності спецкорів», - розповідав він про нову структуру.

 

Як писала ТК, керівництво СТБ вирішило провести на каналі реорганізацію і 28 вересня видало наказ про скорочення працівників інформаційно-аналітичної програми «Вікна-новини». При цьому прес-служба СТБ запевнила, що «Вікна» залишаться в ефірі каналу у тих самих слотах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY