Доповідач ПАРЄ Майліс Репс не згадуватиме в резолюції по Україні справу Гонгадзе

5 Жовтня 2010
22600
5 Жовтня 2010
12:25

Доповідач ПАРЄ Майліс Репс не згадуватиме в резолюції по Україні справу Гонгадзе

22600
Доповідач ПАРЄ Майліс Репс не згадуватиме в резолюції по Україні  справу Гонгадзе

Доповідач ПАРЄ Майліс Репс не буде вносити в текст резолюції по Україні згадування про справу Георгія Гонгадзе, повідомляє «Українська правда».

 

У попередньому варіанті проекту резолюції стосовно функціонування демократичних інститутів в Україні немає жодного згадування про справу вбитого журналіста.

 

«Ми не вносили цього питання тому, що на цей раз під час візиту до Києва в мене фізично не було можливості ознайомитись з цим процесом. Крім того, я впевнена, що головний сигнал в цій резолюції стосуватиметься питання процесів, які мали місце нещодавно - стосовно громадянських свобод та демократії», - зазначила Репс.

 

Відповідаючи на питання , чи означає відсутність згадування про справу журналіста в тексті резолюції те, що ПАРЄ вважає цю справу доведеною до кінця і чи планується розглядати цю справу в подальших резолюціях, доповідач заявила: «Я не вважаю, що цю справу закрито і можу дати стовідсоткові гарантії, що це питання з'явиться в наступних резолюціях ПАРЄ, які будуть в квітні-червні 2011 року».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22600
Читайте також
13.10.2010 11:37
Мустафа Найєм, «Українська правда»
20 609
14.09.2010 11:46
Лілія Гришко, «Німецька хвиля»
31 135
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду