ПАРЄ: Будь-яке погіршення в сфері демократичних свобод є неприйнятним

23 Червня 2010
18234
23 Червня 2010
15:01

ПАРЄ: Будь-яке погіршення в сфері демократичних свобод є неприйнятним

18234
ПАРЄ: Будь-яке погіршення в сфері демократичних свобод є неприйнятним

Будь-яке погіршення в сфері демократичних свобод є неприйнятним для Парламенської асамблеї Ради Європи . Про це йдеться в інформаційній записці моніторингового комітету ПАРЄ в контексті оцінки стану медіа, зокрема і щодо ситуації в Україні.

 

До цього тексту увійшли результати спостережень Комітету щодо України співдоповідачів Ренате Вольвенд (Ліхтенштейн) та Майліс Репс (Естонія). Саме вони висловили стурбованість щодо збільшення кількості заяв про те, що демократичні свободи, такі, як свобода зібрань, висловлення  думок і свобода слова в Україні «протягом останніх місяців перебувають під тиском».

 

Очікується, що питання свободи слова буде провідним у підготовці жовтневого звіту ПАРЄ.

 

Як писала ТК, інформаційну записку оприлюднили напередодні, 22 червня.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18234
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мигрант
5055 дн. тому
И толку от этой записки. Банальные банальности, а Витька слушает да ест.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду