detector.media
20.08.2010 13:59
Телеканал ZIK запустить політичне ток-шоу «Доміно» та програму «Погляд»

На телеканалі ZIK запустять політичне ток-шоу «Доміно» та програму «Погляд». Про це повідомив генеральний продюсер каналу Дмитро Добродомов в інтерв'ю газеті «День».

 

За словами Дмитра Добродомова, у ток-шоу «Доміно» ведучий і троє його гостей «в ігровій, майже побутовій формі й під стукіт справжнього доміно говоритимуть про "вкрай важливі речі"  - політику та партійні інтереси».

 

Оглядова інформаційно-аналітична програма «Погляд» виходитиме в неділю. Предбачається, що на неї запрошуватимуть гостей, «які не тільки коментуватимуть ту чи іншу подію, а й говоритимуть, як змінити на краще ситуацію», - говорить пан Добродомов.

 

Також генеральний продюсер повідомив, що в ефірі каналу ZIK виходитиме «відома і популярна на Львівщині» політична програма Остапа Дроздова «Прямим текстом», однак з деяким оновленням. До цього проекту долучать пересувну телевізійну станцію, що стоятиме у центрі міста - перед Львівською оперою - і забезпечуватиме зв'язок телеглядачів із гостями студії.

 

Як уже писала «Детектор медіа» на каналі також виходитимуть такі суспільні програми, як «Книга скарг і пропозицій», «Хто тут живе?», «Правокація» та щоденні новини «Огляд».

 

Нагадаємо, телеканал ZIK стартує 1 вересня на львівському 12 ТВК у прайм-таймі з 21:00 до 24:00. Крім того, ZIK має цілодобове мовлення на супутнику AMOS 2 і, як повідомив Дмитро Добродомов, до кінця року керівництво каналу планує взяти стовідсоткове покриття по кабельних мережах.

 

Як повідомляла ТК, ZIK - це новий логотип телерадіокомпанії «Міст ТБ», яка поки мовить під логотипом «УТ-Захід». Компанія переоформила ліцензію, у тому числі у зв'язку зі зміною логотипа, ще в січні 2010 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY