«Репортери без кордонів» закликають розслідувати зникнення редактора «Нового стилю»

20 Серпня 2010
17167
20 Серпня 2010
10:40

«Репортери без кордонів» закликають розслідувати зникнення редактора «Нового стилю»

17167
«Репортери без кордонів» закликають розслідувати зникнення редактора «Нового стилю»

Міжнародна організація «Репортери без кордонів» закликає провести ретельне і прозоре розслідування зникнення головного редактора харківської газети Василя Климентьєва, пише «Українська правда».

 

«Репортери» висловлюють надію, що влада надасть цьому випадку тої уваги, якої він заслуговує, і що Климентьєв незабаром знайдеться живий.

 

Як повідомляла ТК, стурбованість щодо  зникненням головного редактора «Нового стилю» висловив Комітет із захисту журналістів.  

 

Про зникнення засновника і головного редактора газети «Новий стиль» стало відомо 12 серпня. До Центру зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Харківській області, із заявою про те, що пан Климентьєв напередодні пішов з дому та не повернувся, звернулись його близькі родичі.

 

Нагадаємо, мобільний телефон засновника та редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва виявили 17 серпня о 18.00 у човні, який плавав на Печенізькому водосховищі.

 

Газета «Новий стиль» висвітлює теми корупції в силових органах, у друк виходить нерегулярно. Василь Климентєв цілеспрямовано шукає та публікує компромат на окремих керівників міліції, прокуратури та податкової адміністрації. За словами засновника інформаційного агентства  «Медіапорт» Зураба Аласанії, Василь Климентьєв підтримує контакти з небагатьма журналістами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17167
Читайте також
14.09.2010 11:15
Андрій Лаврик, Богдан Буткевич, Тетяна Федоркова, «Український тиждень»
36 139
06.09.2010 12:18
Жан-Франсуа Жульяр та Ельза Відаль, «Репортери без кордонів»
45 448
17.08.2010 17:40
Юлия Тесленко, «Газета по-киевски»
32 243
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду