На Печенізькому водосховищі знайшли телефон зниклого редактора газети «Новий стиль»

18 Серпня 2010
13264
18 Серпня 2010
14:32

На Печенізькому водосховищі знайшли телефон зниклого редактора газети «Новий стиль»

13264
На Печенізькому водосховищі знайшли телефон зниклого редактора газети «Новий стиль»

Мобільний елефон засновника та редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва виявили 17 серпня о 18.00 у човні, який плавав на Печенізькому водосховищі. Про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

 

Телефон знайшли люди, які відпочивали на березі водосховища. Нині за участю працівників міліції, кінологів, водолазів проводиться обстеження прилеглої території, де було знайдено човен з мобільним телефоном.

 

Як повідомляла ТК, 12 серпня стало відомо про зникнення засновника і головного редактора газети «Новий стиль», яка спеціалізується на правовій тематиці. До Центру зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Харківській області, із заявою про те, що пан Климентьєв напередодні пішов з дому та не повернувся, звернулись його близькі родичі.

 

За фактом зникнення Василя Климентьєва Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив карну справу за статтею  «навмисне вбивство» .

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13264
Читайте також
03.08.2012 16:36
Наталія Данькова
, Вікторія Білаш
31 023
25.08.2010 11:05
Олександра Індюхова, «Німецька хвиля»
37 443
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Messerschmitt
5005 дн. тому
а чому зразу порушено справу за статтею «навмисне вбивство» , якщо тіло не найшли? чи правоохоронці впевнені, що його уже не має в живих?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду