detector.media
20.08.2010 10:40
«Репортери без кордонів» закликають розслідувати зникнення редактора «Нового стилю»

Міжнародна організація «Репортери без кордонів» закликає провести ретельне і прозоре розслідування зникнення головного редактора харківської газети Василя Климентьєва, пише «Українська правда».

 

«Репортери» висловлюють надію, що влада надасть цьому випадку тої уваги, якої він заслуговує, і що Климентьєв незабаром знайдеться живий.

 

Як повідомляла ТК, стурбованість щодо  зникненням головного редактора «Нового стилю» висловив Комітет із захисту журналістів.  

 

Про зникнення засновника і головного редактора газети «Новий стиль» стало відомо 12 серпня. До Центру зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Харківській області, із заявою про те, що пан Климентьєв напередодні пішов з дому та не повернувся, звернулись його близькі родичі.

 

Нагадаємо, мобільний телефон засновника та редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва виявили 17 серпня о 18.00 у човні, який плавав на Печенізькому водосховищі.

 

Газета «Новий стиль» висвітлює теми корупції в силових органах, у друк виходить нерегулярно. Василь Климентєв цілеспрямовано шукає та публікує компромат на окремих керівників міліції, прокуратури та податкової адміністрації. За словами засновника інформаційного агентства  «Медіапорт» Зураба Аласанії, Василь Климентьєв підтримує контакти з небагатьма журналістами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY