ТВі поскаржився на Хорошковського Хілларі Клінтон

2 Липня 2010
10601
2 Липня 2010
19:27

ТВі поскаржився на Хорошковського Хілларі Клінтон

10601
ТВі поскаржився на Хорошковського Хілларі Клінтон

Телеканал ТВі звернувся з відкритим листом до державного секретаря США Хілларі Клінтон.

«Шановна, пані державний секретар. Ми не просимо Вас про захист. Ми розраховуємо захистити наші права», - зазначається в листі.

 

ТВі звернув увагу Клінтон на «систематичні спроби знищення вільних ЗМІ та монополізацію інформаційного простору, що здійснюються представниками нової української влади».

 

ТВі стверджує в листі, що виграв конкурс на частоти, однак «після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах в Україні, результати цього конкурсу ставляться під сумнів. З боку опонентів  виявилися телеканали, власником яких є голова служби безпеки України та член вищої ради юстиції Валерій Хорошковський».

 

ТВі пише пані Клінтон, що саме під тиском Хорошковського було прийняте «незаконне судове рішення, яке скасовує результати конкурсу і ставить під сумнів перспективи розвитку нашого телеканалу».

 

При цьому на телеканалі зазначають, що справа не тільки в конфлікті інтересів чиновника, який є одночасно телемагнатом, там вважають, що відбувається «монополізація телевізійного простору з метою унеможливити появ негативної інформації про дії влади та обмежити доступ опозиції до ефіру».

 

Повністю лист телеканалу до Хілларі Клінтон можна прочитати тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10601
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5066 дн. тому
Кто такая Элис и где она живёт? Что такое TBi и почему у него бездарный топ-менеджмент? Взяли денег, контент сделали ужасный и эфир провалили. Теперь перед хозяевами оправдываемся как можем - виноваты все, кроме топов. Как сказала Тимошенко: "человек, у которго есть совесть, давно бы застрелился".... на месте Княжицького.
посторонний
5067 дн. тому
Ну вот и правда, ну что такое этот телеканал? Кто и когда его смотрит? На х.. кому нужно его закрывать или следить за его руководителями? Это что CNN, BBC или подобный "монстр" телерынка? На х.. они кому-то нужны с их амбициями, пиарщики дешевые. Работать нужно в эфире и рейтинги в эфире зарабатывать своими программами, как это делают остальные. Уж как получается, так и делают, но мало кто орет о том, что, мол, их там кто-то ущемляет и старается ликвидировать. Стыдно должно быть.
atos
5067 дн. тому
Надо же иметь хотя бы малейшее самолюбие или совесть, просить какой то паршивый никому не нужный ТВi , защитить от кого??? Никому вы не нужны и никто не собирается вас закрывать. Продолжайте воровать частоты и мощности у государства. А у Х.Клинтон нет других проблем, что бы заниматься этим вопросом. Неужели этот "МУССОР" не понимает своей никчемности и позорного обращения к ДЯДЕ (ТЕТЕ) -спасите нас несчасных.... позорите страну и свой народ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду