Посол США висловлює стурбованість ситуацією зі свободою преси в Україні

24 Липня 2010
25673
24 Липня 2010
10:27

Посол США висловлює стурбованість ситуацією зі свободою преси в Україні

25673
Посол США висловлює стурбованість ситуацією зі свободою преси в Україні

Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Джон Тефт висловлює стурбованість ситуацією зі свободою преси в Україні. Про це пан Тефт, який перебуває в Одесі з візитом у зв`язку із завершенням українсько-американських навчань «Сі Бриз-2010», заявив, спілкуючись з журналістами, повідомляє УНІАН.

 

«Хочу зазначити, що ми дійсно стурбовані ситуацією зі свободою преси в Україні. Я не можу коментувати подробиці ситуації, яка мала місце в Одесі (вилучення співробітниками МВС сервера видання «Свободная Одесса» - ред.), але вважаю, що свобода преси є дуже важливою для того, щоб демократія була функціональною, ефективною», - сказав посол США.

 

«Про ситуацію з газетою "Свободная Одесса" ми говорили і на зустрічі з мером (Одеси) Едуардом Гурвіцом», - зазначив Джон Тефт.

 

Він також нагадав, що нещодавно в Україні з візитом перебувала Держсекретар США Хілларі Клінтон, яка «дуже відверто порушувала питання свободи преси».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25673
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
5029 дн. тому
Смотрящий погрозил пальчиком ?... А новые транши обещал местным защитникам "свободы слова" ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду