НМПУ закликає медіапрофспілки до об’єднання

2 Липня 2010
9677
2 Липня 2010
19:14

НМПУ закликає медіапрофспілки до об’єднання

9677
НМПУ закликає медіапрофспілки до об’єднання

Комітет Незалежної медіа профспілки від імені делегатів ІІІ З'їзду профспілки звернувся з пропозицією розпочати офіційні переговори щодо спільних і узгоджених дій медіа-профспілок. Кінцевою метою організаційного реформування НМПУ бачить створення потужної, представницької та ефективної журналістської профспілки. Про це ідеться  офіційному зверненні НМПУ.

 

«Ми маємо надійно захищати свободу преси та відстоювати свої права на робочих місцях. Кожен член профспілки вправі розраховувати на солідарну підтримку колег та захист своїх прав, якщо вони будуть порушені роботодавцем або іншими особами», - наголошується в тексті звернення, з яким повністю можна ознайомитися тут.

 

НМПУ пише, що обіцяє дослухатися до пропозицій усіх тих, хто прагне реформування. Проте відзначає, що  подальше затягування переговорного процесу, розробки шляхів реформування профспілкового руху може зашкодити  усім медіа-профспілкам, а відтак і усім журналістам.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9677
Теги:
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Света
5058 дн. тому
Странно. Кроме НМПУ в международной федерации журналистов - никого нет. НСЖУ - всего-лишь наблюдатель. А КНМП - вообще не пахнет. http://www.ifj.org/en/pages/ifj-members-europe#ukraine
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду