В СБУ заявляють, що з журналістом Скоропадським зустрічався не їхній співробітник

26 Червня 2010
19092
26 Червня 2010
18:04

В СБУ заявляють, що з журналістом Скоропадським зустрічався не їхній співробітник

19092
В СБУ заявляють, що з журналістом Скоропадським зустрічався не їхній співробітник

Служба безпеки України офіційно заявляє, що співробітник на ім’я Артем Ковальов, який в якості офіцера СБУ проводив бесіду з журналістом Артемом Скоропадським, в СБУ не працює. Про це повідомляє прес-центр СБУ, посилаючись на результати службової перевірки, проведеної за розпорядженням голови СБУ Валерія Хорошковського.

 

У зв’язку із цим СБУ звертається до Артема Скоропадського з проханням надати вичерпну інформацію про особу, яка видавала себе за співробітника спецслужби.

 

«Ми проведемо відповідне розслідування і встановимо цю особу і її спільників, які намагаються скомпрометувати СБУ в очах громадськості і відвернути її увагу від нагальних проблем забезпечення державної безпеки, а насамперед, боротьби з корупцією», - цитує прес-центр СБУ Валерія Хорошковського.

 

СБУ розцінює цей інцидент як «частину спланованої акції, яку ведуть корупціонери проти Служби безпеки України з метою ослабити її як орган уповноважений державою на боротьбу з корупцією, і є ще одним підтвердженням вірності шляху, яким рухається Служба у викоріненні такого ганебного явища».

 

Як писала ТК, 25 червня журналіст газети «КоммерсантЪ-Украина» Артем Скоропадський повідомив про те, що з ним провів бесіду співробітник СБУ, який порадив йому менше зустрічатися з представниками праворадикальних організацій, рідше висвітлювати їхню діяльність і не так часто писати про опозицію. Представник СБУ також нагадав про випадки оголошень громадян Росії персонами нон-грата в Україні (Артем Скоропадський також є громадянином Росії).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19092
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
atos
5055 дн. тому
Если Скоропадский САМ не провокатор,то должен помочь СБУ найти этого провокатора. К нему были звонкии , не сложно вычислить откуда они были. Думаю ,что здесь без "СТОП ЦЕНЗУРЕ" не обошлось.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду