detector.media
26.06.2010 18:04
В СБУ заявляють, що з журналістом Скоропадським зустрічався не їхній співробітник

Служба безпеки України офіційно заявляє, що співробітник на ім’я Артем Ковальов, який в якості офіцера СБУ проводив бесіду з журналістом Артемом Скоропадським, в СБУ не працює. Про це повідомляє прес-центр СБУ, посилаючись на результати службової перевірки, проведеної за розпорядженням голови СБУ Валерія Хорошковського.

 

У зв’язку із цим СБУ звертається до Артема Скоропадського з проханням надати вичерпну інформацію про особу, яка видавала себе за співробітника спецслужби.

 

«Ми проведемо відповідне розслідування і встановимо цю особу і її спільників, які намагаються скомпрометувати СБУ в очах громадськості і відвернути її увагу від нагальних проблем забезпечення державної безпеки, а насамперед, боротьби з корупцією», - цитує прес-центр СБУ Валерія Хорошковського.

 

СБУ розцінює цей інцидент як «частину спланованої акції, яку ведуть корупціонери проти Служби безпеки України з метою ослабити її як орган уповноважений державою на боротьбу з корупцією, і є ще одним підтвердженням вірності шляху, яким рухається Служба у викоріненні такого ганебного явища».

 

Як писала ТК, 25 червня журналіст газети «КоммерсантЪ-Украина» Артем Скоропадський повідомив про те, що з ним провів бесіду співробітник СБУ, який порадив йому менше зустрічатися з представниками праворадикальних організацій, рідше висвітлювати їхню діяльність і не так часто писати про опозицію. Представник СБУ також нагадав про випадки оголошень громадян Росії персонами нон-грата в Україні (Артем Скоропадський також є громадянином Росії).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY