Журналіста українського «Коммерсанта» Артема Скоропадського побили

14 Серпня 2007
20513
14 Серпня 2007
10:08

Журналіста українського «Коммерсанта» Артема Скоропадського побили

20513
Журналіста українського «Коммерсанта» Артема Скоропадського побили

13 серпня о 22.40 на журналіста української газети «КоммерсантЪ» Артема Скоропадського напали у підїзді його будинку. «Это произошло примерно в 22 часа 40 минут. В темном подъезде двое неизвестных ударили меня в лицо. Когда я в ответ ударил одного из них ногой, нападавшие скрылись», – розповів пан Скоропадський агентству «Новый Регион».

 

За словами Артема Скоропадського, нападники не вимагали грошей і не вимовили ні слова. Він пов’язує напад із професійною діяльністю, адже 13 серпня на першій шпальті «Коммерсанта» вийшов його матеріал із різкою критикою київського мера Леоніда Чернівецького.

 

«Это был материал о конфликте между мэрией и торговцами украинской патриотической символикой на майдане, чьи торговые точки Черновецкий сейчас пытается закрыть. Накануне мне удалось попасть на закрытые переговоры Черновецкого с торговцами, где мэр кричал на торговцев и предлагал им убираться с Майдана "вместе со своими значками в зубах". Все это я описал в сегодняшнем материале, после которого в редакцию позвонили из мэрии, нам сообщили, что чиновники будут подавать в суд, так как считают, что я исказил цитату мэра», – розповів «Новому регіону» Скоропадський. Постраждалий, який є громадянином Російської Федерації, звернувся до міліції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20513
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду