Григорій Южда зняв свою кандидатуру з претендентів на гендиректора Київської ДР ТРК

21 Червня 2010
11390
21 Червня 2010
12:29

Григорій Южда зняв свою кандидатуру з претендентів на гендиректора Київської ДР ТРК

11390
Григорій Южда зняв свою кандидатуру з претендентів на гендиректора Київської ДР ТРК

Виконуючий обов'язки гендиректора КДРТРК Григорій Южда відмовився від участі в конкурсному відборі на посаду гендиректора Київської державної регіональної ТРК. Цю інформацію він підтвердив ТК особисто. «Я за власним бажанням подав заяву, і за власним бажанням її відкликав», - зазначив Григорій  Южда.

 

Нагадаємо, 3 березня Держкомтелерадіо оголосив конкурс на заміщення посади генерального директора КДР ТРК, яка стала вакантною після звільнення Віктора Пасака у грудні 2009 року у зв'язку із закінченням терміну контракту. Конкурс був призначений на 15 квітня, але був скасований, а в. о. гендиректора Віктор Павлюк усунутий від роботи. Тимчасово обов'язки керівника почав виконувати заступник гендиректора Леонід Мужук. 14 квітня в. о. гендиректора був призначений Григорій Южда.

 

21 квітня Державний комітет телебачення та радіомовлення України повторно оголосив проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора Державної організації «Київська державна регіональна телерадіокомпанія». Конкурс проводився 28 травня 2010 року. Наразі у конкурсі беруть участь вісім кандидатів, серед них Олександр Савенко (телеканал «Культура»), Зураб Аласанія (Харківська ОДТРК), Володимир Земляний (УТР), Олександр Опанасенко (КДРТРК) та інші.

 

23 червня відбудеться закрите засідання конкурсної комісії, на якому буде визначений переможець, який і очолить КДРТРК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11390
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЯНУКОВИЧ
5062 дн. тому
Молодець, синку! Тобі не місце серед ""бандюків"!
ККГ
5063 дн. тому
Григорий Григорьевич, почему???? Очень жаль.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду