На КДРТРК стартувала щосуботня програма «Євро-2012» із Валентином Щербачовим

24 Березня 2009
8322
24 Березня 2009
14:36

На КДРТРК стартувала щосуботня програма «Євро-2012» із Валентином Щербачовим

8322
На КДРТРК стартувала щосуботня програма «Євро-2012» із Валентином Щербачовим

У рамках проекту Перший громадський на КДРТРК почала виходити в ефір щотижнева 30-хвилинна суботня програма «Євро-2012», ведучим якої став спортивний оглядач Валентин Щербачов.

 

«У нашій програмі відбувається включення з міст, в яких проходитиме чемпіонат Європи,  виступають фахівці. Також ми даємо інформацію про те, як розбудовуються в інших містах фанзони: а це розбудова інфраструктури, нові робочі місця. Фактично ми показуватимемо реальну картину підготовки до "Євро-2012"», - розповів «Телекритиці» Валентин Щербачов.

 

Він також повідомив, що кожна програма міститиме огляд публікацій польських видань про підготовку до чемпіонату. Згодом до ведення програми Валентин Щербачов залучатиме молодих журналістів, з якими він познайомився в Центрі футбольної освіти УЄФА та під час телемарафону, присвяченого «Євро-2012».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8322
Читайте також
10.04.2010 14:10
Софія Колодницька, для «Детектор медіа»
19 011
15.12.2009 11:32
Артем Скоропадский, «КоммерсантЪ-Украина»
7 455
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
/
5512 дн. тому
Если судить по этому материалу - важная и нужная программа. Но если вы посмотрите её как телевизионщик, вы ужаснетесь. И вопрос не в Щербачеве. Вопрос в вопиющей бедности студии и всего канала.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду