Віктор Павлюк тимчасово очолив КДР ТРК

18 Грудня 2009
21542
18 Грудня 2009
17:00

Віктор Павлюк тимчасово очолив КДР ТРК

21542
Віктор Павлюк тимчасово очолив КДР ТРК

Віктор Павлюк став тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора КДР ТРК.

 

Відповідний наказ видав Державний комітет телебачення і радіомовлення, іншим наказом звільнивши із займаної посади Віктора Пасака у зв'язку з закінченням терміну контракту. Про це ТК повідомив виконуючий обов'язки голови - перший заступник голови Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

 

Обов'язки керівника покладено на першого заступника гендиректора Павлюка до призначення на цю посаду особи, яку оберуть виключно за результатами конкурсного відбору. Згідно з постановою Кабміну та наказом Держкомтелерадіо має бути проведений конкурс на посаду керівника державного суб'єкту господарювання. Відповідний наказ наразі готують юристи комітету.

 

Віктор Павлюк швидше всього братиме участь у конкурсному відборі. «Швидше всього буду, але мені треба подивитись на умови конкурсу», - сказав він. Він також зауважив, що має великі плани покращення роботи КДР ТРК.

 

За інформацією ТК, Держкомтелерадіо міг продовжити контракт Віктору Пасаку. Підставою є постанова Кабміну, у якій зазначається, що контракт керівника державного суб'єкту господарювання можна продовжити за умови виконання ним вимог попереднього контракту.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.unian.net

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21542
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду