detector.media
23.04.2010 13:00
Тимошенко прийде до Шустера, а Азаров з Хорошковським - до Кисельова

23 квітня о 21:30 лідер БЮТ Юлія Тимошенко стане гостем програми «Шустер live». Про це ТК повідомила прес-служба «Савік Шустер студії».

 

Окрім пані Тимошенко, участь у проекті також візьмуть секретар Ради національної безпеки й оборони Раїса Богатирьова, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко. Темою програми буде підписання нової газової угоди з Росією в обмін на продовження перебування Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

 

У цей самий час на телеканалі «Інтер» гостем ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» стане прем'єр-міністр Микола Азаров, який скаже, чи не занадто дорого заплатила Україна за здешевлення російського газу.

 

Другою темою програми стане боротьба з корупцією, про що доповідатимуть голова СБУ Валерій Хорошковський і міністр юстиції Олександр Лавринович.

 

Нагадаємо, минулого тижня депутати БЮТ звернулись до ведучого «Великої політики» на телеканалі «Інтер» Євгена Кисельова з проханням розглянути питання участі Юлії Тимошенко у найближчому випуску програми, 16 квітня, в якості основного гостя. У відкритому листі політики наголошували на тому, що Юлія Тимошенко жодного разу не була запрошена в програму «Велика політика з Євгеном Кисельовим» після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича.

 

Однак Євген Кисельов у коментарі ТК назвав свою програму не «концертом по заявках» і наголосив на тому, що наразі не має запитань до Юлії Тимошенко та інших лідерів опозиції: «Потому как кроме громких заявлений с их стороны, не подкрепленных документами и фактами, я ничего не вижу». Але не виключав можливості, що пані Тимошенко може бути запрошена на програму за декілька тижнів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY