Перший національний відмовився від телемагазинів і переглядає співпрацю зі «Сферою-ТБ»

13 Квітня 2010
20991
13 Квітня 2010
18:09

Перший національний відмовився від телемагазинів і переглядає співпрацю зі «Сферою-ТБ»

20991
Перший національний відмовився від телемагазинів і переглядає співпрацю зі «Сферою-ТБ»

Перший канал невдоволений надходженнями від прямої реклами. Найближчим часом керівництво НТКУ проведе зустрічі з кількома сейлз-хаусами щодо можливої співпраці. Про це генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф сказав в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, 2010 року рекламний час каналу продає компанія «Сфера-ТБ».

 

«По спонсорству зараз я вирівнюю (ситуацію), по прямій рекламі у мене ряд зустрічей, ряд переговорів, і я вже висловив своє невдоволення. Ми зараз ведемо переговори з кількома великими сейлз-хаусами. За правом першої шлюбної ночі  перші переговори сьогодні ввечері відбудуться зі "Сферою", з якою ми працюємо», - зазначив пан Бенкендорф.

 

Він уточнив, що контракт зі «Сферою-ТБ» його влаштовує, але не влаштовують «деякі деталі щодо доходності», і саме їх сьогодні обговорять.

 

Тимчасом НТКУ зовсім відмовився від такого джерела доходів, як телемагазини. З 5 квітня їх немає в ефірі каналу. Як видно з даних GfK, канал працював з двома найбільшими гравцями ринку - TopShop та «Телемедіа». Наприклад, 1 квітня перший з них мав у сумі 50 хвилин ефіру, другий - 30 хвилин у денний час. Новий очільник НТКУ вважає, що такий продукт, як телемагазин, не може виходити на Першому національному.

 

Інтерв'ю з Єгором Бенкендорфом читайте на ТК незабаром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20991
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
5128 дн. тому
Зачем догадки! Нужно поручить это напрвление Арфушу! денег заработают для канала - невидимо!
Denis Bulakh
5128 дн. тому
Ага, и ждите еще нового логотипа и фирменного стиля. ;)
ХИ ХИ
5129 дн. тому
На спор - Интер реклама или Новая реклама или Стиль С. Накрайняк - Энджел групп.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду