Єгор Бенкендорф має вже сім заступників

13 Квітня 2010
27148
13 Квітня 2010
14:09

Єгор Бенкендорф має вже сім заступників

27148
Єгор Бенкендорф має вже сім заступників

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф фактично закінчив формувати свою команду заступників. Про це він сказав в інтерв'ю ТК.

 

«На керівні посади я поставив своїх людей», - наголосив він.

 

Зокрема відтепер у нього є два перші заступники: Артем Денисов (фінансові питання), Валід Арфуш (міжнародні питання та музично-розважальні проекти), Володимир Липовий (питання виробництва), Олександр Пантелеймонов (питання інформаційного та громадсько-політичного мовлення), Михайло Метревелі (питання підготовки до «Євро-2012»), Євген Буцан (юридичний супровід).

 

Віце-президенти, які працювали за керівництва Василя Ілащука, Ігор Толстих та Євген Каленський залишаються на каналі. «Вони підуть з посад віце-президентів. Толстих я зараз підшуковую місце на каналі, а Каленський зараз на посаді заступника директора і керує режимною службою. Романа Недзельського я поки що не бачу в своїй команді», - зазначив Єгор Бенкендорф.

 

Олексій Семенов ще не призначений на посуду головного продюсера. За словами Єгора Бенкендорфа, він нині змінює російське громадянство на українське.

 

«Він поки що добровільний помічник-консультант», - сказав генеральний директор.

 

Руслан Ткаченко вже залишив посаду головного продюсера, повернувся в ТВО «Новини» і тепер займається спецпроектами.

 

Текст інтев'ю з Єгором Бенкендорфом незабаром читайте на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27148
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
преображенський
5128 дн. тому
Дуже знекове, за Фройдом, прізвище людини, яка буде займатися виробництвом чогось на УТ-1: ЛИПОВИЙ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду