detector.media
19.03.2010 18:55
Кабмін призначив Бенкендорфа не президентом, а гендиректором, і підпорядкував собі НТКУ

Єгор Бенкендорф призначений генеральним директором, а не президентом Національної телекомпанії України. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила народний депутат Олена Бондаренко, яка курує інформаційний напрямок роботи уряду.

 

Як повідомив «Детектор медіа» медіаексперт Олександр Зирін, це визначено у розпорядженні Кабінету Міністрів №448-р від 17.03.2010 «Про призначення Бенкендорфа Є. А».

 

Як розповіла Олена Бондаренко, у зв'язку зі зміною посади керівника НТКУ такі коригування внесені в статут телекомпанії. Відповідну постанову прийняв Кабмін, повідомили «Детектор медіа» у прес-службі НТКУ, і посади віце-президентів телекомпанії перейменовані у заступників генерального директора.

 

«Зміна посади дає можливість для кадрових маневрів. Щоб він міг переробити структуру компанії, як він це бачить, відчуває, і таким чином створити найефективнішу структуру», - зазначила Олена Бондаренко.

 

Також Кабмін видав постанову №272 від 17 березня, відповідно до якої підпорядкував собі Національну телекомпанію.

 

«Установити, що функції з управління НТКУ здійснює Кабмін», - йдеться в урядовому повідомленні, оприлюдненому на сайті Кабміну. 

 

Мінфіну та Держкомтелерадіо доручено під час доопрацювання проекту держбюджету-2010 та складання проектів держбюджету на наступні роки передбачати кошти для забезпечення діяльності НТКУ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY