Ілащук, Кобля, Чернюк і Ткаченко написали заяви про звільнення з НТКУ

15 Березня 2010
27872
15 Березня 2010
13:10

Ілащук, Кобля, Чернюк і Ткаченко написали заяви про звільнення з НТКУ

27872
Ілащук, Кобля, Чернюк і Ткаченко написали заяви про звільнення з НТКУ

Президент Національної телекомпанії України Василь Ілащук написав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це повідомляє прес-служба  телеканалу.

 

Аналогічні заяви подали перший віце-президент НТКУ Михайло Кобля, віце-президент НТКУ Андрій Чернюк, а також радник президента НТКУ Тарас Ткаченко.

 

Як повідомляє прес-служба, на позачерговому засіданні директорату, що відбулося в понеділок, 15 березня пан Ілащук наголосив, що передасть повноваження новому керівництву НТКУ у цивілізований спосіб.

 

Василь Ілащук, Андрій Чернюк і Михайло Кобля, з якими зв'язалася «Детектор медіа», відмовилися коментувати причини свого звільнення.

 

Нагадаємо, Василь Ілащук на посаду президента НТКУ був призначений   16 грудня 2008 року указом Віктора Ющенка. До цього з 22 лютого 2008  він був виконувачем обов'язків президента НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27872
Читайте також
19.03.2010 19:12
Петр Григоренко, «Комментарии»
34 974
19.03.2010 13:24
Валентина Самченко, «Україна молода»
35 872
18.03.2010 14:24
Александр Зворский, «Коммерсантъ-Украина»
34 824
17.03.2010 07:31
Отар Довженко
, Наталя Лигачова
116 032
16.03.2010 15:07
Юлия Рябчун, Артем Скоропадский, «Коммерсантъ-Украина»
32 417
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KOBLIA
5160 дн. тому
Уполномоченый, экс-командиром УТ-1 г.Илащуком, вице-президент Женя Каленский 6 марта провалил отборочный тур Евровидения с Лазаровичем, а сейчас тот же Каленский будет проваливать повторный отборочный тур , но уже с Арфушем. "Пацан развел всех" - Илащука, Лазаровича (с него ещё и бабло снял), Герман, Арфуша и Гошу Бенкендорфа. Правда , если ещё успеет... Сегодня Илащук, пока его ещё не уволили, подписал Контракт с Лазаровичем на его участие от Украины на Евровидении в Осло, следовательно , если т.т.Каленский-Арфуш проведут повторочный тур претендентов поехать в Осло, Лазарович подаст в Суд на НТКУ, и , соответственно, его выиграет, имея на руках Контракт. После такого скандала и позора Украину вообще могут дисквалифицировать с Евровидения. Позор то какой и для Герман, и для Януковича, и для НТКУ и всей Украины !!!
Поціновувач
5160 дн. тому
Вся ця "ГОП-КОМПАНІЯ ЖУЛІКІВ" пішла у відпустку до кінця травня, і звільнена з НТКУ кінцем травня. Прийдеться новоспеченим керманичам УТ-1 працювати в онлайн режимі на одній табуретці до червня, а там - як Бог ласть ... АЙ МОЛОДЕЦЬ вася, АЙ МОЛОДЕЦЬ ... ?!!! Тюрма по ньому плаче ...
Дело решенное
5161 дн. тому
Понеділок, 15 березня 2010, 15:40 На посаду президента НТКУ може бути призначений Єгор Бенкендорф. Про це "Українській правді" повідомила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман. "Щойно узгоджена кандидатура Бенкендорфа", - сказала вона. Також Герман повідомила, що також узгоджено кандидатуру керівника Держкомтелерадіо. "Очевидно буде призначено Олександра Курдіновича, який до цього працював заступником голови Держкомтелерадіо", - розповіла вона. Українська правда
Капитошка
5161 дн. тому
Правительство планирует назначить нового руководителя Национальной телекомпании Украины. Как стало известно агентству "Интерфакс-Украина" из информированных источников, на эту должность рассматриваются две кандидатуры - бывшего генерального продюсера телеканала "Интер" Анны Безлюдной и нынешнего продюсера телеканала Егора Бенкендорфа. В тоже время, по информации агентства "Интерфакс-Украина", в настоящее время идет обсуждение этих кандидатур, и вероятность назначения кого-либо из них пока не называют. Кроме того, кандидатуры А.Безлюдной и Е.Бенкендорфа лоббируются разными чиновниками. В тоже время, работники телеканала "Интер" говорят о том, что уход Е.Бенкедорфа с канала был бы для них "большой потерей".
Интересующийся
5161 дн. тому
А кто теперь на интере главный?
Бенкендорф не Илащук
5161 дн. тому
Бенкендорф - новый президент НТКУ!!! Это уже согласовано в АП - и Герман подтвердила. Вот это сейчас будет весело бабушкам и дедушкам на канале. Думается, профсоюз уже точит ножи и камни для защиты от вероломного нападения на святая святых.
рурва
5161 дн. тому
а Арфуш уже сидит в кресле Илащука?
люся
5161 дн. тому
Правильно пед***в геть!!!!
ntku
5161 дн. тому
Зрозуміли, що більше вкрасти не зможуть, бо наостанок і оформлення раптом поміняли, і "Євробачення" продали... Їм за їх роботу треба не у відставку йти, а на нари! А нацарьовані будиночки та ресторани побудовані на історичній батьківщині продати з молотка та гроші вкласти у розвиток технічної бази НТКУ - і платникам податків користь, і бюджету економія, і наступникам урок! А якщо до цього додати ще те, що у Докаленка відібрати, то держбюджет ще кілька років зможе економити сотні мільйонів гривень на фінансуванні НТКУ!
Интересующийся
5161 дн. тому
Интересно, наверное теперь у топов НТКУ будут русские фамилии? И почему бы не предложить Безлюдной сделать ОРТ из УТ-1? А деньги... деньги взять у Фирташа:)
Правдоруб
5161 дн. тому
Ну да, чего уж им там пасти - все, что могли уже все завалили и обгадили... Пусть теперь новое руководство в этом их навозе разгребается... "Падло сделал свое дело - Падло может уходить!" :-))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду