19 лютого Президент може звільнити Докаленка. НТКУ очолить Ілащук?

18 Лютого 2008
29715
18 Лютого 2008
23:56

19 лютого Президент може звільнити Докаленка. НТКУ очолить Ілащук?

29715
19 лютого Президент може звільнити Докаленка. НТКУ очолить Ілащук?
19 лютого Президент України Віктор Ющенко може підписати Указ про звільнення президента Національної телекомпанії України Віталія Докаленка та призначити на його місце Василя Ілащука. Про те, що відповідні документи вже готові до підписання у Секретаріаті Президента, повідомляють власні джерела «ТК».
 
Нагадаємо, у грудні 2007 року стало відомо, що Василь Ілащук є кандидатом на посаду президента НТКУ. Наприкінці січня 2008 року його було призначено радником Президента України.
 
Згідно із Законом України «Про телебачення і радіомовлення», керівники Національної телекомпанії України призначаються на посаду і звільняються з посади Президентом України за поданням Верховної Ради України. Кандидатуру на посаду керівника НТКУ визначає і вносить до Верховної Ради України Громадська рада НТКУ. Пропозицію про звільнення з посади керівника НТКУ  з відповідним обґрунтуванням готує та вносить до Верховної Ради України Громадська рада НТКУ. Нагадаємо, громадська рада НТКУ дотепер не сформована.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29715
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Благословляємо
5926 дн. тому
Нехай Віталій Вікторович, йдучи з телекомпанії, не забуде захватити разом зі своїми братами-кумами-сватами і недоросля Ромчика Вибрановського, який якимось дивом затримався тут ще з часів Андрюші Шевченка (всім прислужився, {CENSORED}), а тепер при згадці про свого закадичного товариша лише ухмиляється, ніби разом рюкзачки не носили... Борець за свободу слова, {CENSORED}, ласий до чужих проектів, не здатен створити нічого свого. А конвертики з чорною зарплатнею отримував регулярно. Ганьба для каналу мати таких "менеджерів"! Іди, Ромцю, "ощасливи" ще якийсь канал...
Сивий Кінь
5927 дн. тому
Wow! Як розписалися колеги та "работнічкі"! Дарма праця, пане-брате! Зливай воду, бо пізно пить боржомі! Не тратьте, куме, сили - спускайтеся на дно!
Сива Кобила
5927 дн. тому
То під ніком "Кукринікса", виявляється, Докаленко писав! :)
Al.Rich
5927 дн. тому
если смотреть непредвзято, то при Докалеше УТ стало хоть как-то можно смотреть. Разгонял он откровенных бездарей и совковых дикторов. Диктор по определению не журналист и в современном ТВ и на фиг не нужен!
5927 дн. тому
Зато Илащук большой хозяйственник! Бред! Его потолок - диктор в совковых новостях. Человек вообще не имеет представление о менеджменте! А что он понимает в современном телевидении? А в технике? Знает ли медиа законодательство? Мне, конечно, госТВ не жаль, но такие назначения - просто ГАНЬБА!
работник
5927 дн. тому
Докаленко был супер! Спасибо Виталий Викторович!!!!!!
колега
5927 дн. тому
Докаленко навів своїх родичів і якщо вже говорити про професіоналізм - то погляньте - хто в НТКУ віце-президенти? Один з цегляного заводу інший - спец по налу... Слободян - просто хам. Відверто кажучи - вся ця гоп-компанія давно кидала пляму і на владу в Україні в цілому. Бо довести людей до того щоб вони плювались на роботі, або на працівників охорону нацьковувати... Це вже - паніка. Але найприкріше - що бюджетні кошти виділені під держзамовлення чомусь витрачені зовсім на інше. І вчора на директораті Докаленко попередив що зарплати за лютий не буде. Для пересічних працівників, звичайно... А Вібрики та Русліки і Феді - все отримають... Мовляв - немає бюджету? А хто в цьому винен? Може Дока - великий господарник? Він і справді багато зробив. Для себе і своїх
журналіст
5927 дн. тому
Якщо це так - то Ющенко знову наш Президент! Скільки можна з Першого Національного пральну машину для відмиву коштів влаштовувати. На відрядження з Президентом - грошей немає, а на власні витребеньки - в шухлядах пакети лежать. І цього вже ніхто не соромиться. Невже і Руслік (права рука Каніша) і тупиця Федорів коли-небудь зникнуть. А чого? Вони вже будиник добудували? І може тепер Вібрановський людей в... посилати не буде. Зарвались надто вже!
5927 дн. тому
А нет ли на НТКУ какого-нибудь слесаря, или уборщицы? Может, лучше их назначить? Толку будет больше. Если назначение Илащука произойдет - это диагноз! А Докаленко столько сделал, чтобы Громадську раду не сформировали, что просто должен быть уволен, чтобы понял, наконец. Хотя, конечно, не поймет.
5927 дн. тому
Очень жаль Докаленко. Сколько сделал он для нас!!!!Спасибо!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду